Sailor 2020 predstavlja Let 3: ekskluzivni trosatni koncert

Sailor 2020 predstavlja Let 3: ekskluzivni trosatni koncert

location-iconExportdrvo, Rijeka

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Sailor 2020 predstavlja Let 3: ekskluzivni trosatni koncert, 17.07.2020. - 18.07.2020. u Exportdrvo, Rijeka

SAILOR se vraća kući!

Ok, ovaj mornar nije nikad baš doslovce otplovio iz riječke luke ali se ove lude i nepredvidive 2020. naoružao isključivo domaćim snagama kako bi se ipak održao iznad vode.

Sve što ćemo na SAILORU ove godine gledati i slušati na plećima je riječkih umjetnika - glazbenika i inovatora. LET 3 svira puna tri sata presjek cijele svoje karijere, Mrle predstavlja izvedbeni projekt Zvučnog karburatora, svog do sada najvećeg i najluđeg inovatorskog pothvata uz MR.LEE & IVANESKY glazbenu kulisu,  TURISTI kao power četvorka sviraju svoj punokrvni rock koncert, a PROJEKT se tek predstavlja i tako počinje pisati novu riječku glazbenu povijest.

Zaplovi zato sa Sailorom i u petak 17.7. budi s nama na novom genijalnom otvorenom koncertnom prostoru na Delti - platou ispred novouređenih hala Exportdrva.

Bit će ludo, najbolje…i naše!

LET 3 (ekskluzivni trosatni koncert)


Najbolji i najgori, najveći i najgluplji, najgoliji i najnašminkaniji, najglasniji, najsiroviji, najpijaniji i najlucidniji, najljepši i najodvratniji….ma najSVE riječki bend se vraća doma…i to kako!

Dugo nisu svirali u Rijeci, a i kad su svirali, bilo bi to u prigodnim redaljkama ili festivalskim niskama koje su rijetko trajale preko uru vremena. Dugo, baš predugo nas nisu počastili trosatnim epskim putovanjem u kojem bi presjekli cijelu svoju brutalnu karijeru.  A na otvorenom prostoru  to nisu učinili baš nikad i baš nigdje.
Zato slobodno ovo smatrajte jedinstvenim koncertom i teško ponovljivom ekskluzivom!


Uz to, prvi je to veliki rock koncert u Ri nakon prvog corona zaključavanja, a nadajmo se ne i posljednji prije novog corona zatvora.

Ne želiš i ne možeš ne doć.

Kompa dragi - sad i tko zna kad!

 

ZVUČNI KARBURATOR (prezentacija arhitektonskog rješenja uz Mr. Lee&IvaneSky)

Kad je Mrle prije 4 godine zamislio i izbrijao stroj koji će koristeći zvukove i frekvencije grada na Rječini pretvarati morsku vodu u jedinstvene skulpture od soli, malo je bilo onih koji su to zapravo razumjeli. Bilo je onih koji su se pravili da kuže, a bilo je i onih koji su, poučeni raznim diverzijama Leta 3 mislili da je to neka nova trash prevara. 

A istinski vjerovao nije nitko. Osim Mrleta, ali i sve većeg broja znanstvenika, umjetnika, majstora obrtnika, snimatelja i glazbenika koji su se projektu vremenom priključivali - od legendarnog riječkog mađioničara Andreja Škedla koji je postao tehnički voditelj projekta, do priznatih znanstvenika kao što je dr.sc. Vanja Travaš sa riječkog sveučilišta koji je projektu pružio znanstvenu podršku. Vjerovao je naprimjer i HDS ZAMP jer im je postalo jasno da bi grad Rijeka mogao postati prvi grad na svijetu u kojem će se glazba uz slušanje moći doslovce i - vidjeti. 

Na Sailoru 2020. će nas Mrle i suradnici počastiti predstavljanjem arhitektonskog rješenja “Zvučni karburator” čiji koncept su uz Mrleta osmislili Miroslav Rajić i Marin Račić iz riječkog MR2 arhitektonskog studia.

Za zvučnu kulisu prezentacije su zaduženi Mr.Lee & IvaneSky koji će je obogatiti svojim pjesmama koje projekt prate od samog početka.
Pozivamo stoga sve vjerne i nevjerne Tome, da prisustvuju ovom mega iskustvu.

 

TURISTI

Najnovije glazbeno putovanje živuće riječke glazbene legende Vladota Simcicha Vave i njegove partnerice Ive Močibob rezultiralo je punokrvnim četveročlanim rock bandom kao stvorenim za koncertna uživanja . Dva sjajna albuma Human-esque i Revolucion su, po našem dubokom uvjerenju, prošli nezasluženo ispod radara šire javnosti. Evo prilike da tu nepravdu bar malo popravimo.

PROJEKT

Otkad su se skupili, u jesen 2018., ova optimizmom naoružana riječka glazbena družina objavljuje sve bolje i sve zaraznije singleove koji su u zadnje vrijeme popraćeni i, u najmanju ruku, zanimljivim spotovima. Najbolji je primjer pjesma i spot “Daj” - melodično, pjevno, duhovito,neopterećeno…riječki…

Album prvijenac im izlazi najesen, a mi već sad tvrdimo kako su upravo oni riječki “next big thing”. 

 

*Moramo posebno napomenuti kako je broj ulaznica ograničen zbog preporuka i mjera vezanih za epidemiju  pa se požurite  po vaše ulaznice.  A mi ćemo osigurati sve da se osjećate bezbrižno i sigurno dok se zabavljate

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.