RSVP 2017

RSVP 2017

Plaza Event Centar, Zagreb

O događaju

RSVP je prvo događanje koje okuplja stručnjake iz event industrije iz Hrvatske i regije.

Sad bi trebali reći kako ćemo tijekom dva dana u Plaza Event centru u Zagrebu donijeti bogat program koji će sudionicima iz sektora marketinga, odnosa s javnošću, prodaje i digitalnih rješenja dati nova znanja i da ćemo predstaviti sve segmente koji njihov event mogu učiniti uspješnim, kreativnim te kvalitativno i kvantitativno mjerljivim…

No, zapravo želimo jednom mi biti s “druge strane”, da se mi malo družimo i uživamo, dok netko neprimjetan poput sjene, a efikasan kao švicarski sat, vrti i podmazuje kotačiće u pozadini.

Ok, na stranu privatne želje i interesi, stvarni cilj konferencije je educirati i unaprijediti struku, ali istovremeno na jednom mjestu okupiti sve koji su dotaknuti organizacijom eventa bez obzira na kategoriju, profil, smjer ili industriju iz koje dolaze. Eventi se često percipiraju kao usputna kategorija unutar segmenta marketinga, pa čak i unutar segmenta odnosa s javnošću. Upravo je zato nastala želja i potreba da se jednom u godini osvrnemo na inovacije, uspjehe, neprospavane noći, tjeskobe, ali i zadovoljstvo i sreću koje nosi organizacija eventa. Bez podočnjaka, bez opterećenja, da mi „eventari“ imamo jedan event. Event od ljudi koji rade evente za ljude koji žive od eventa!

Još kada bi sav taj trud i rad netko mogao ovjekovječiti u formi nagrade…ah pa da, mi možemo. RSVP će u svom prvom izdanju predstaviti nagradu za najbolje događaje u Hrvatskoj.

Nagrada Attend će se od 2017. godine dodjeljivati u 8 kategorija, a o dobitnicima će odlučivati žiri sastavljen od članova iz event, marketing, oglašivačkog i PR sektora te klijenata koji najčešće koriste usluge agencija i event managera. Udruga Događaj svojim djelovanjem želi doprinijeti rastu ugleda struke event managera, odnosno organizatora događanja, aktivno sudjelovati u razvoju industrije te u prihvaćanju visokih poslovnih i profesionalnih standarda i praksi.

Stoga nam je cilj u 2 dana učiti i razmjeniti iskustva. Na opušten i ležeran način naravno, bez puno spavanja, kako je to poznato u našem svijetu iza kulisa event organizacije.