Entrio

ROG HOLI RUN & FEST ZAGREB 2017

ROG HOLI RUN & FEST ZAGREB 2017

Jarun, Otok Univerzijade, Zagreb

O događaju

Facebook: HoliZagreb
WebPage: HoliRunFest.com

ROG HOLI RUN & FEST
 je događaj namjenjen svim generacijama i promiče poruku "SLAVIMO POKRET". Svrha cca. 4km duge utrke je združiti profesionalne sportaše, rekreativce i ljude koji inače nisu sportski aktivni ali se žele kretati uz zabavu. Na događaju neće biti mjerenja vremena, svi su pobjednici! Tijekom utrke natjecatelje očekuje više obojanih postaja s magičnim prahom u boji. Na cilju se očekuje bogat program s brojnim izlagačima, animacijama za sve generacije i, na kraju, zabava s DJ-ejm, te naravno, bojama!

Boje!

Na utrci će se koristiti "HOLI BOJE". To su organske, prirodne boje koje u Indiji već mnogo godina  upotrebljavaju za različita slavlja!

Paket za sve sudionike

Svaki sudionik utrke dobiva poklon za još bolji doživljaj samog događanja.

Humanitarnost!

U suradnji s Hrvatskom udrugom paraplegičara i tetraplegičara, pod pokroviteljstvom tvrtke Bauerfeind, odabrat ćemo osobu kojoj će tvrtka Bauerfeind darovati invalidska kolica. Kolica ćemo darovati korisniku/-ici, članu HUPT-a, i time ćemo nagrađenom omogućiti jednostavniji život i olakšati mu svakodnevnicu.

Zabava!

Nakon utrke će se održati nezaboravna zabava s bojama i DJ-em.


Djeca do 7. godine starosti imajo besplatan ulaz.

DOBNO OGRANIČENJE:
Ne postoji dobno ograničenje za sudjelovanje. Događaju mogu prisustvovati i maloljetne osobe. Kupnjom ulaznice roditelji, odnosno skrbnici preuzimaju svu odgovornost.