Rodna ravnopravnost i ženski leadership u pravnoj profesiji

Rodna ravnopravnost i ženski leadership u pravnoj profesiji

location-iconDoubletree by Hilton Zagreb, Zagreb

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Rodna ravnopravnost i ženski leadership u pravnoj profesiji, 17.02.2022. u Doubletree by Hilton Zagreb, Zagreb

Nakon inicijalne faze projekta 2012/2013, projekt 21 put prema uspjehu kreće u novu etapu. Kroz 3 tematske cjeline - Žene u pravnoj profesiji, Žene na start-up i scale-up sceni te Žene u kreativnoj industriji i kulturi, upoznajte neke od najuspješnijih žena Hrvatske.

Kao i u inicijalnoj fazi, i u (n)ovoj etapi projekta želimo dati inspiraciju mladima - studentima završnih godina fakulteta i u fazi ranog zaposlenja, da vjeruju u uspjeh temeljen na predanosti, upornosti, znanju, pravim vrijednostima i vlastitim kvalitetama. Fokusiramo se na ulogu žena u društvu, značaj i ulogu pojedinca, važnost interdisciplinarnosti, uključivosti i različitosti.

Kroz seriju od 15 panela koje će se na različite teme od siječnja do svibnja 2022. održavati svakog četvrtka - via Entrio kanala te uživo u Hilton dvoranama u Zagrebu, otkrit ćemo osobne priče žena koje mijenjaju društvo, grade snagu našeg gospodarstva i utječu na pozitivne promjene. U lipnju 2022. ovu etapu projekta zaokružit ćemo krovnom LeaderSHE konferencijom.

Uz Vedranu Likan, ujedno i inicijatoricu projekta, ko-moderatori panela bit će Natalija Labavić, Manuela Šola i Saša Cvetojević.

Na petom panelu a sad već i drugom u okviru tematske cjeline Žene u pravnoj profesiji pod nazivom Rodna ravnopravnost i ženski leadership u pravnoj profesiji moderatoricama Vedrani Likan i Nataliji Labavić će se na panelu pridružiti

Snježana Vasiljević, 

Tarja Krehić,

Tena Šimonović Einwalter.

 

Podijeli događaj: