ROCK MASSACRE FESTIVAL - Pearl Jam vs. Audioslave

ROCK MASSACRE FESTIVAL - Pearl Jam vs. Audioslave

location-iconHard Place, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ROCK MASSACRE FESTIVAL - Pearl Jam vs. Audioslave, 19.04.2024. - 20.04.2024. u Hard Place, Zagreb

U Hard Place-u očekuje Vas novo izdanje ROCK MASSACRE FESTIVALA!!! U dva dana možete slušati četiri sjajna tribute banda koji izvode sve najbolje hitove velikih bandova (nekada i bolje od originala). Krećemo u petak 19. travnja kada pjesme legendarnog banda PEARL JAM izvode PEARL JAM PROJECT TEN iz Slovenije, a sve hitove supergrupe AUDIOSLAVE sviraju zagrebački band AUDIOSLAVS. Treba napomenuti da oba banda sviraju cijele koncerte, pa se pripremite na cca. 4 sata sjajnog rokanja. Ulaznice za ovu večer možete naći u pretprodaji po cijeni od 6 € na šanku Hard Placea, u Dirty Old Shopu i online na entrio hr. Na ulazu u klub će koštati 8 eura. Ako se pak odlučite posjetiti oba dana - festivalska ulaznica košta 13 eura i može se kupiti samo na entrio.hr.
Hitovi poput "Alive", "Even Flow" ili "Jeremy" Eddie Vedera i ekipe, a i "Like a stone", "Be yourself" ili "Cochise" pokojnog Chris Cornella i ekipe iz RATM orit će se ovog petka Najvećim Malim Rock Klubom u Gradu.
NE PROPUSTITE!!! Vrata se otvaraju u 20 h, a koncert starta oko 22.00h

Podijeli događaj: