Rock and Roll z brega na dol - Stubica

Rock and Roll z brega na dol - Stubica

location-iconSportska dvorana Donja Stubica, Donja stubica

Rock and Roll z brega na dol - Stubica

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Rock and Roll z brega na dol - Stubica, 16.05.2024. - 17.05.2024. u Sportska dvorana Donja Stubica, Donja stubica

VAŽNO - NOVA LOKACIJA ODRŽAVANJA DOGAĐAJA

Poštovani kupci, obzirom na najavljeno loše vrijeme, obavještavamo vas da će se događaj održati u Sportskoj dvorani Donja Stubica. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Multimedijska rock-predstava Z brega na dol oduševila je opatijsku publiku u Centru Gervais koja je uživala u obradama rock-klasika prilagođenim zborskom i gospel pjevanju.

Ovaj hrvatski proizvod slavi energiju rock'n'rolla i domaću produkciju. Neprikosnoveni vokali Petre Antolić, Dina Jelusića, Marija Huljeva, Valerije Nikolovske i The Z? (poznata lica riječke zborske scene) proveli su okupljene kroz najuzbudljivije trenutke glazbene povijesti rock'n'rolla u pratnji rock-banda u sastavu Dario Horvat, Danko Krznarić, Viktor Lipić, Jurica Leikauff, Krešo Oremuš, Ivica Premelč, Viktor Slamnig, Alen Svetopetrić.

Predstava Z brega na dol uspješno je spojila vrhunsku glazbu, umjetnički izričaj i strast prema rock-glazbi i stvorila neponovljiv doživljaj za sve ljubitelje glazbe.

Podijeli događaj: