Rock and Roll z brega na dol - Opatija

Rock and Roll z brega na dol - Opatija

location-iconDvorana Gervais, Opatija

Rock and Roll z brega na dol - Opatija

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Rock and Roll z brega na dol - Opatija, 06.04.2024. u Dvorana Gervais, Opatija

Rock & Roll Z brega na dol vrhunski je show koji će vas ostaviti bez daha obradama rock-klasika prilagođenih zborskom i gospel-pjevanju!


Aretha Franklin, Elvis Presley, Janis Joplin, The Beatles, The Rolling Stones, Pink Floyd, Queen, U2, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Prince, ZZ Top, Led Zeppelin…

Rock & Roll Z brega na dol vrhunski je show koji će vas ostaviti bez daha, ali i obogatiti glazbenu scenu Hrvatske!

Multimedijska rock-predstava Z brega na dol hrvatski je proizvod koji slavi energiju rock'n'rolla i domaću produkciju. Neprikosnoveni vokali Petre Antolić, Dina Jelusića, Marija Huljeva, Valerije Nikolovske i The Z🌲 (poznata lica riječke zborske scene) provest će vas kroz najuzbudljivije trenutke glazbene povijesti rock'n'rolla u pratnji rock-banda u sastavu Dario Horvat, Danko Krznarić, Viktor Lipić, Jurica Leikauff, Krešo Oremuš, Ivica Premelč, Viktor Slamnig, Alen Svetopetrić.
Z brega na dol spaja vrhunsku glazbu, umjetnički izričaj i strast prema rock-glazbi kako bi se stvorio neponovljiv doživljaj za sve ljubitelje glazbe. To nije samo koncert, već spoj animacije i stripa koji će dodatno obogatiti vizualni doživljaj.
Ne propustite priliku svjedočiti prvome takvom događaju u Hrvatskoj i doživjeti nezaboravnu noć posvećenu energiji rock'n'rolla!


Napomena: Ervin Baučić na žalost zbog obaveza u svojoj matičnoj kući nije u mogućnosti nastupiti, a projektu se priključio Dino Jelusić.

Informacije za osobe s invaliditetom: 

- osobe s invaliditetom ostvaruju gratis ulaz, dok pratnja plaća punu cijenu ulaznice 

- za preuzimanje gratis ulaznica za osobe s invaliditetom, potrebno je poslati upit putem maila [email protected] te priložiti dokaz o invaliditetu

- važno: ulaznice za osobe s invaliditetom NIJE MOGUĆE PREUZIMATI na prodajnim mjestima!

Ulaznice se mogu kupiti online na www.entrio.hr kao i na svim Entrio službenim prodajnim mjestima i na blagajni dvorane Gervais.

Podijeli događaj: