RNB Confusion ADVENT AFTER HOURS

RNB Confusion ADVENT AFTER HOURS

location-iconOUT garden lounge, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za RNB Confusion ADVENT AFTER HOURS, 26.11.2022. - 27.11.2022. u OUT garden lounge, Zagreb

RNB CONFUSION ADVENT AFTER HOURS
26.11.2022. 22-04h
OUT, ILICA 16

Rooftop VIP FAMILY AFFAIR (strictly 90's & 00's)
TITI ME PREGUNTO Latin floor BUNKER
ADVENT'S AFTER HOURS Garden floor

U subotu 26. studenog zajedno sa paljenjem gradskih lampica i službenim početkom Adventa, ekipa RNB Confusion-a vas poziva da se pridružite adventskom tulumu u sklopu večeri Advent's Afterhours u Out Garden (Ilica 16). Imamo idealan plan za vas: "Lagana šetnja s frendovima po gradu, koje kuhano vino kao uvertira za RNB Confusion Advent's Afterhours party na čak 3 tematska floora tik do glavnog trga".

Vip Rooftop FAMILY AFFAIR Floor (Gjuro2, Piranha, Mansion Reunion)
--> Dj's: OLI DOBOLLI & SHEKO

Sa nostalgijom se sjećamo možda najljepših RNB Confusion dana, srijede u klubovima Gjuro 2, Piranha i Mansion, od kuda je sve i krenulo. Sviramo stvari od 2003-2010 kada se žarilo i palilo srijedom, te pozivamo sve koji su sa nama tada plesali da uzburkamo stare duhove i bacimo pravi throwback na srijede u Gjuri, Piranhi i Mansionu. Posebne VIP ulaznice za ovaj floor u prodaji na Entriu uz obaveznu rezervaciju stolova.

ADVENT AFTER HOURS Floor (Out Garden)
--> DJ's: REA & TURK

Zapalimo zajedno lampice na plesnom podiju i obilježimo početak Adventa u gradu uz pokoju adventsku pjesmicu. Za dj pultom DJ REA i TURK.

TITI ME PREGUNTO Latin Special Floor (Bunker klub)
--> DJ'S: JAXTASY B & EM BEE

Ukoliko želite plesat bez prestanka uz latino zvukove izvođača Bad Bunny, Malume, Daddy Yankee, Rauw Alejandro ili J.Lo onda je ovaj plesni podij kao stvoren za tebe. Viva La fiesta!

Podijeli događaj: