Ritmika VI: Solstice w. MICHAEL MAYER, Kristijan Molnar & Holandez

Ritmika VI: Solstice w. MICHAEL MAYER, Kristijan Molnar & Holandez

location-iconMorlacco, Jasenice

Ritmika VI: Solstice w. MICHAEL MAYER, Kristijan Molnar & Holandez

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

EARLY BIRD

1.50 EUR

Sve Entrio ulaznice u ovoj kategoriji su rasprodane, za više informacija kontaktiraj organizatora

20.00 EUR

Sve Entrio ulaznice u ovoj kategoriji su rasprodane, za više informacija kontaktiraj organizatora

SOLSTICE REGULAR

1.50 EUR

25.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Ritmika VI: Solstice w. MICHAEL MAYER, Kristijan Molnar & Holandez, 22.06.2024. - 23.06.2024. u Morlacco, Jasenice

Nakon pet održanih evenata u Zadru, šesta epizoda Ritmike održat će se u surovom, ali jedinstvenom, romantičnom i neotkrivenom dijelu Zadarske županije, točnije, u kompleksu Morlacco koji se nalazi na području općine Jasenice.

Šesta Ritmika naziva „Solstice“, plesati će se na samo 30ak minuta vožnje od Zadra. Tu se, naime, nalazi stari rudnik boksita koji je nekada zapošljavao oko 250 ljudi i tako omogućavao razvoj regije. Uz vrhunsku ideju, čeličnu volju i mukotrpan trud četvero mladih ljudi, rudnik se  transformirao u prezentacijski centar običaja, kulture i podneblja velebitskog kraja, a posebnu čar cijelom kompleksu daje zadržana postojeća infrastruktura i industrijski šik. Uz jedinstveni pejzaž i neku posebnu umirujuću vibru cijele lokacije, priroda će nas počastiti punim mjesečevim sjajem koji će obasjati ljepote ovog kraja.

Nakon dvanaest godina u Hrvatsku se vraća DJ, producent i remikser MICHAEL MAYER - jedna od ključnih figura, kako u Njemačkoj, tako i u svjetskoj elektronskoj glazbenoj sceni.

Kao DJ, Mayer je poznat po svojim dinamičnim setovima koji spajaju različite stilove elektronske glazbe, od minimal techna do housea i eksperimentalnih zvukova. 

Mayer je jedan od osnivača i današnji vlasnik, „head honcho“ izdavačke kuće Kompakt Records, koja je u svojih 26 godina postojanja postala jedna od najutjecajnijih etiketa u elektronskoj glazbi.

Kao producent, objavio je nekoliko albuma i singlova te surađivao s mnogim drugim glazbenicima poput Superpitchera, Reinharda Voigta, Kölscha, Barnta, a na svom mega albumu iz 2016. godine imena  „&“ surađivao je sa brojnim talentima iz svijeta plesne glazbe poput Romana Flugela, Agorie, Miss Kittin, Gui Boratta, Prins Thomasa itd. Njegov glazbeni stil često se opisuje kao sofisticiran, melodičan i duboko emotivan. Izdao je nekoliko revolucionarnih, legendarnih DJ mikseva, od prekrasnog Neuhouse iz 1998. godine, do epohalnih Immer miks izdanja, a objavio je svoje DJ mikseve i na prestižnim Fabric i DJ-Kicks serijama.

Mr. Kompaktu će se pridružiti uvijek rado viđeno lice u našim krajevima i dobra duša Ritmike, KRISTIJAN MOLNAR koji uvijek, na svoj jedinstveni način začini svirku i stvori fantastičnu atmosferu.

Svoj glazbeni put započeo je 2006. godine, a tijekom godina se isprofilirao u jednog od najatraktivnijih DJ-a u ovom dijelu Europe, zahvaljujući svom talentu i širokom spektru glazbe koji se može čuti na njegovim svirkama.

Nepredvidiv, sa vrhunskim osjećajem za plesni podij, Kristijan stilski „šara“ od disca, soula, modern wavea, deep techna, twisted disca, NYC housa, weirdo-darka i isporučuje vrhunsku glazbu za širok spektar ljudi, neovisno o njihovoj dobi, glazbenim afinitetima i sl.

Nastupi sa umjetnicima poput Jeff Millsa, Âme-a, Romana Flügela, Dixona, Job Jobsea, Rebolleda, Rødhåda, Jennifer Cardini, Red Axesa, Tale of Usa, Black Coffeea te back-to-back setovi sa Âme-om, DJ Tennisom, Adriatiqueom i Jimi Julesom, jamstvo su iskustva i kvalitete ovog karizmatičnog DJ-a.

Uloga domaćina pripada Holandezu, rezidentu i organizatoru Ritmike.

Line up:

MICHAEL MAYER (Kompakt, DE) 

https://www.instagram.com/michael__mayer/

https://www.instagram.com/kompaktrecords/

KRISTIJAN MOLNAR (Gather Together, Kristalizacija)

https://www.instagram.com/kristijanmolnar/

HOLANDEZ (Ritmika)

https://www.instagram.com/ritmika.zd/

 

Podijeli događaj: