Rišpet u Lisinskom!

Rišpet u Lisinskom!

location-iconKD "Vatroslav Lisinski", Zagreb

Rišpet u Lisinskom!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Rišpet u Lisinskom!, 12.12.2023. u KD "Vatroslav Lisinski", Zagreb

Obavještavamo vas kako je koncert Rišpeta, a koji se trebao održati 21.10.2023. u Ciboni na žalost odgođen zbog tehničkih razloga.

Novi datum održavanja koncerta je 12.12.2023. u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski s početkom u 20:00 sati.

VAŽNE INFORMACIJE:

  • S obzirom na promjenu lokacije, ulaznice za koncert u Ciboni bit će potrebno zamijeniti za koncert u KD Vatroslav Lisinski.
  • Ako ste svoje ulaznice kupili online na www.entrio.hr, ulaznice za novu lokaciju automatski će biti dostupne na vašem Entrio korisničkom profilu (www.entrio.hr/tickets) unutar 10 radnih dana od slanja e-mail obavijesti.
  • Ukoliko ste svoje ulaznice kupili gotovinom na jednom od Entrio fizičkih prodajnih mjesta, ulaznice za novu lokaciju možete zatražiti direktno putem Entrio korisničke podrške na mail adresu [email protected].

Rišpet“ je pobjednik Splitskog festivala 2013. godine, također i čeverostruki osvajač nagrade “Cesarica“ za najveće zabavne hitove godine u Hrvatskoj, jedna od najpopularnijih domaćih skupina poznata po svojim hitovima: “Šta mi ljube oćeš kazat“, “Lipo mi je tu “, "Mislin samo na te“, “Kad je pošla ća", "Lumin", "Fališ mi", duetu s legendarnim Mišom Kovačem "Sunce mi od tebe dolazi" te duetima s Jelenom Rozgom "Prsti zapleteni" ,Doris Dragović „Jedina jubav moga života“ i Zoricom Kondža „Pružimo nam šansu“.
“Rišpet“ je obilježio je zadnjih pet godina sa svojih pet velikih koncerta u dvorani „Lisinski“ u Zagrebu, koji su rasprodani čak mjesec dana ranije, Rišpet je također rasprodao i svoj najveći koncert u ožujku 2020 godine u velikoj Spaladium Areni u Splitu gdje je bilo preko 10.000 ljudi.Prošle godine rasporodali su i koncerte na splitskom Sustipanu,ljetnoj pozornici u Opatiji i tvrđavi Sv.Mihovila u Šibeniku.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.