RICKY - Erotic One Man Show | DAN ŽENA

RICKY - Erotic One Man Show | DAN ŽENA

location-iconMETA BAR, Čakovec

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za RICKY - Erotic One Man Show | DAN ŽENA, 01.03.2024. - 02.03.2024. u META BAR, Čakovec

Povodom Dana Žena, dovodimo Vam najsexy Slovenca ikada! Glavni performer RICKY iz grupe "Total knockout" dolazi u Čakovec, gdje će dovesti žene do ludila, svakim dijelom svoga tijela, a to će i napraviti svojom trosatnom show priredbom, uz mnoštvo hitova i različitim sexy odjevnim kombinacijama. 

ONE MAN SHOW - RICKY / PETAK, 01.03.2024.

Ulaz: od 21:00h
Početak showa: 22:45h
Rezervacije stolova: do 22:00h
Ulaznice: U prodaji online putem sustava Entrio.hr po cijeni od 5€, dok će cijena ulaznice na dan iznositi 7€.  

Ukoliko želite vidjeti na djelu Vatrogasca, Kauboja ili zločestoga Policajca u čak 5 izlazaka na pozornicu, pridružite nam se na najluđem partyju povodom Dana žena u Međimurju. Dio showa rezerviran je i za naše drage dame koje će iz prve ruke moći osjetiti svu vrućinu ove noći uz šlag, tortu i šampanjac.  

Na vrhuncu večeri 𝐩𝐨𝐝𝐢𝐣𝐞𝐥𝐢𝐭𝐢 𝐜́𝐞𝐦𝐨 𝐢 𝟐𝐱 𝐩𝐮𝐭𝐚 𝐩𝐨 𝐣𝐞𝐝𝐧𝐨 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐭𝐨 𝐳𝐚 𝐃𝐀𝐍 𝐙̌𝐄𝐍𝐀 𝐮 𝐒𝐚𝐫𝐚𝐣𝐞𝐯𝐮 𝐬 𝐭𝐮𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐨𝐦 𝐚𝐠𝐞𝐧𝐜𝐢𝐣𝐨𝐦 "𝐏𝐨𝐭𝐞𝐩𝐮𝐡".
Grupa `Total knockout` sa vođom Rickyem poznata je po cijelome svijetu po svojim spektakularnim performansima, a nastupali su i pred prepunom Arenom Stožice ispred 15.000 ljudi. (https://www.youtube.com/watch?v=k_OA5LB_fac&t=41s)

Ovoga puta nam SUPERTSTAR Ricky dolazi u solo izdanju, ali će se pobrinuti da u ispunjenom Meta Baru zadovolji svaku ženu! ;-)
 Za vatrenu atmosferu tijekom večeri tu nam je vječno energični 𝐃𝐉 𝐀𝐋𝐀𝐍.

𝐕𝐫𝐮𝐜́𝐞 𝐫𝐞𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐳̌𝐞 𝐨 𝐠𝐫𝐮𝐩𝐢 `𝐓𝐨𝐭𝐚𝐥 𝐊𝐧𝐨𝐜𝐤𝐨𝐮𝐭`:

https://www.youtube.com/watch?v=dtO2wNIR4OA
http://www.youtube.com/watch?v=ONIJlT8q7og
https://www.youtube.com/watch?v=pxMfapevGUE  

Reportaža o grupi Total Knockout na DMC Tv

http://dnevnik.hr/showbuzz/clubzone/decki-iz-total-knockouta-raspametili-zenski-dio-publike-u-green-gold-clubu---321114.html

Podijeli događaj: