RESET with Frajman/Ivan Shimonek/Domix

RESET with Frajman/Ivan Shimonek/Domix

location-iconKlub kulture, Križevci

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za RESET with Frajman/Ivan Shimonek/Domix, 08.04.2023. - 09.04.2023. u Klub kulture, Križevci

Frajman, poznati zagrebački DJ, jedan je od istaknutih začetnika plesne elektronske party i DJ subkulture na ovim prostorima.
Životni poziv DJ-a započeo je 1989. u Kulušiću i Lapidariju, a nakon nekoliko mjeseci pridružuje se glazbenoj redakciji Radija 101, na kojem se zadržao idućih 20 godina kao glazbeni urednik širokog glazbenog spektra i afiniteta.
Tokom 90-ih i početkom novog milenija, zajedno s Kikijem i Felverom po prvi put dovodi u Hrvatsku mnoge svjetske techno/house/drum'n'bass DJ ambasadore (Jeff Mills, Sven Vath, Dixon, LTJ Bukem...), postavljajući pritom "Loops" (Aquarius) i "Stereo Studio" (Tvornica) serijale na istaknuto mjesto hrvatskih i regionalnih party događanja.
2010-ih flertuje u rasponu od jednostavnih tri-i-pol minutnih plesnih alternativnih pop formi pa sve do organic-indie-afro housea (kojeg, btw donosi i u Dom Kulture) što ga čini jednim od osebujnijih i zanimljivijih protagonista domaće klupske scene.

Uz Frajmana, nastupaju i naše domaće snage: Ivan Šimonek i Domix

Ulaz: 6€ u pretprodaji, 7€ na ulazu.

Karte u pretprodaji možete nabaviti u:
- Art Rock Caffeu
- online putem sustava Entrio.hr

Podijeli događaj: