RESET Vol. 2

RESET Vol. 2

location-iconKlub kulture, Križevci

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za RESET Vol. 2, 21.12.2019. - 22.12.2019. u Klub kulture, Križevci

Više od dvadeset godina karijere DJa uz koju su se vezali različiti događaji, te brojna postignuća u glazbenom stvaralaštvu i nastupima. Nema smisla nabrajati, jer bi to samo za sebe bilo sadržajno štivo namijenjeno strpljivom čitatelju.
Ipak, čini se da je u posljednje vrijeme ovaj zagrebački DJ, producent, inženjer zvuka, mastering inženjer, live performer, dodatno pritisnuo papučicu gasa, te je cijeli svoj profesionalni opus podigao na višu razinu.

Iako u svojim DJ setovima vrlo često stilski putuje kroz prilično različite žanrovske forme, uvijek sebe svrstava u techno DJe te je kao dio techno line-upa nastupio na nebrojeno puno partya i festivala u regiji i šire.
Brojna izdanja za uglavnom inozemne labele ukazuju na njegovo prirodno okruženje: studio. Tamo provodi puno vremena radeći na svim fazama razrade ideja i realizacije od inicijalne ideje do masteringa. U novije vrijeme, studio je i svojevrsni "labos" u kojem stalno dorađuje, mijenja i usavršava, jedno novo poglavlje u karijeri i prilično jedinstvenu artističku formu...

Ideja live acta nije bila neka novost, no prijelomni trenutak se dogodio 2015. godine. Dugogodišnji prijatelj i pokretač Moondance festivala znao je za njegovu metodu rada u studiju; Usnimavanje live takeova direktno s instrumenata na hard disc te naknadni miks i obrada, ukazivali su da u tom radu postoji potencijal da metodu prenese na stage. I sam je o tome razmišljao, te je imao i neke pripremljene "rutine" kako bi to u nekoj perspektivi mogao izvesti. No nije bio spreman. Ne još. Tri mjeseca prije festivala, objavljeno je da nastupa kao "Ivan Komlinović - Live". Nije bilo povratka; U nekoliko dana, postavio je prioritete, plan i krenuo u izvršenje!

Moondance 2015, uz artiste kao što su Octave One i Analog Cops bio je njegov debi live nastup te prva stranica u potpuno novom poglavlju karijere.
Do danas, Ivanov live act se konstantno mijenjao i razvijao, no zvukovni je potpis uvijek ostao ovdje, prateći glazbenu estetiku s kojom je rezonirao još kao vrlo mladi DJ, početkom 1990-ih.

Iako je live act njegova opsesija, Ivan je techno DJ i niti u jednom trenutku nije zapostavio svoje korijene. Njegov je live nastup prilično rijetka i atraktivna pojava, no u nekim okolnostima i na nekim tipovima partya, procjenjuje kako je DJ nastup prikladniji prostoru, tehničkim uvjetima i tipu partya.

Uz IVANa nastupaju i domaće snage: Ivan Šimonek, Robert Radamant i Domix.

Karte za  event možete kupiti u pretprodaji online u sustavu ENTRIO.hr po cijeni od 30kn.

Podijeli događaj: