REMASTERED - Goran Vugrinec stand-up comedy show by LAJNAP

REMASTERED - Goran Vugrinec stand-up comedy show by LAJNAP

location-iconKlub Sax!, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za REMASTERED - Goran Vugrinec stand-up comedy show by LAJNAP, 21.02.2024. u Klub Sax!, Zagreb


ŠTO JE REMASTERED?
Goranov arsenal dobrih fora raste svakom godinom njegovog rada. REMASTERED je priča o forama koje su se nekako zagubile u bilježnici s natuknicama i sada je njihovo vrijeme da se ponovo pokažu u novom svjetlu. Kao i sarma koja je najbolja kad se nekoliko puta podgrije, ovaj show je vrhunac stand-up gastronomije. Dobar tek! :D

U jedno možete biti sigurni, REMASTERED će vas nahraniti smijehom kao i svi Goranovi nastupi do sada.

INFORMACIJE O ULAZNICAMA
Pretprodaja - 9 EUR
Na dan - 11 EUR

• Ulaznice možete kupiti online

• Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima Entria

• VAŽNO! Kupnjom ulaznice dajte privolu za snimanje i fotografiranje publike tijekom nastupa i te za objavu navedenih materijala!

• VAŽNO! Snimanje nastupa i komičara tijekom izvođenja materijala je zabranjeno. Pustite telefone i uživajte u showu. Hvala! Kupnjom ulaznice slažete se s navedenim uvjetom.

• Stolovi primaju četiri osobe. Ako vas je dvoje, šansa je da ćete sjediti s još dvoje ljudi. Veće skupine (4+ osoba) molimo da sjednu u separee koji primaju do 8 ljudi. Hvala vam na razumijevanju.

• Broj ulaznica je ograničen. Vrata se otvaraju od 19h, show kreće u 20h. Jakne i kapute možete ostaviti na garderobi koja se ne naplaćuje. DOBRODOŠLI!

TKO JE GORAN VUGRINEC?
Zagrebački komičar s deset godina iskustva. Suosnivač i član komičarske grupe LAJNAP COMEDY. Na pozornici baca fore dobre k'o produženi vikend, a kao voditelj nasmijat će publiku i na karminama. U nastupima obuhvaća teme iz života - od svakodnevnih situacija preko ljubavnih problema i savjeta do tehnologije koja je svuda oko nas. Voli pričati i o odrastanju, roditeljima i današnjim klincima, a nisu mu strane ni pošalice o politici.

 

Ima više od 800 nastupa te preko stotinu voditeljskih angažmana. Nastupao je u gotovo svim dijelovima Hrvatske i regije. Priča engleski k'o materinji, al mu je mama iz Rusije, a to je pokazao smijehom publike u Londonu, Cape Townu, Barceloni i Budimpešti. Mogli ste ga uhvatiti i na malim ekranima, na RTL-ovom showu "Klub Smijeha", "Standupexpressu" na Comedy Centralu Extra, a često ćete ga naći kako vodi uznemirujuće dobar i najpopularniji pub kviz u zemlji - KRIP KVIZ.

Više o Goranu možete saznati na njegovom webu - OVDJE ili pročitati što kažu ljudi koji su ga gledali - OVDJE.

Podijeli događaj: