Red Bull Street Style World Final 2022

Red Bull Street Style World Final 2022

location-iconArena Pula, Pula

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Red Bull Street Style World Final 2022, 08.10.2022. u Arena Pula, Pula

ENGLISH

The most competitive and exciting of all Freestyle Football events is back in 2022! This year, the Red Bull Street Style World Final will take place in a unique setting: the Pula Arena, an extraordinary Roman amphitheatre with 2,000 years of history located in the beautiful port city of PulaCroatia!

The event will start at 14:30h CET on October 8th, with the gates of the venue opening an hour before to allow attendees enough time to take their seats comfortably. 

Ticketing options:

  • Early Bird (Adults): 50 HRK / 6.5€ (available from September 5th to September 24th at 23:59h CET)
  • Regular Ticket (Adults): 75 HRK / 10€ (available from September 25th to October 8th at 14:30h CET)
  • Kids under the age of 12 accompanied by an adult: free

For more information about the Red Bull Street Style World Final, visit the official Red Bull Street Style website or the Event Page at the World Freestyle Football Association (WFFA) website.

For any further questions, don't hesitate to contact the WFFA team at [email protected]!

***

HRVATSKI

Najuzbudljivije freestyle nogometno natjecanje vraća se u 2022. Ove godine, Red Bull Street Style svjetsko finale održat će se u jedinstvenom ambijentu, pulskoj Areni, izvanrednom rimskom amfiteatru s 2000 godina povijesti!

Događaj će se održati 8. listopada u 14:30 sati po lokalnom vremenu, a vrata se otvaraju sat vremena prije, kako bi se gledateljima omogućilo dovoljno vremena da udobno zauzmu svoja mjesta.

Ulaznice:

  • Early Bird (odrasli): 50 HRK (dostupno od 5. rujna do 24. rujna u 23:59 sati CET)
  • Redovna ulaznica (odrasli): 75 HRK (dostupna od 25. rujna do 8. listopada u 14:30 sati CET)
  • Djeca do 12 godina u pratnji odrasle osobe: besplatno

Za više informacija o Red Bull Street Style svjetskom finalu posjetite službenu web stranicu Red Bull Street Style ili stranicu događaja na web stranici World Freestyle Football Association (WFFA).

Za sva dodatna pitanja, kontaktirajte WFFA tim na [email protected]!

 

Psihomodo Pop otvara spektakularni Red Bull Street Style u pulskoj Areni!

Svjetsko finale Red Bull Street Stylea, natjecanja u tehniciranju s loptom održat će se u Puli 8. listopada, s koncertom Psihomoda Popa za zagrijavanje, nakon kojeg slijedi pregršt majstorija najboljih freestyle nogometaša i nogometašica svijeta. Ovog vikenda ljubitelji nogometa u Hrvatskoj moći će uživati u atraktivnoj akciji, kad pulska Arena u subotu 8. listopada ugosti istinske virtuoze s loptom, u sklopu Red Bull Street Style svjetskog finala.

A da spektakl bude potpun pobrinut će se Psihomodo Pop, koji će svojim nastupom otvoriti cijeli event. Ova legendarna rock grupa koju predvodi karizmatični frontmen Davor Gobac puna četiri desetljeća održava koncerte za pamćenje i može se pohvaliti nekima od najvećih hrvatskih hitova, kao i s desetak objavljenih albuma. Zato ne sumnjamo da će se pobrinuti za to da atmosfera bude ugrijana kao i možda jedan od zadnjih sunčanih vikenda u Istri i prije nego majstori i majstorice tehniciranja započnu sa svojim duelima.

U svakom slučaju, Red Bull Street Style započinje u subotu u 14:30 koncertom Psihomodo Popa, a sat vremena kasnije kreće uzbudljiva sportska akcija.

Red Bull Street Style, raspored događanja:
13.30    Otvoren ulaz u Arenu
14.30    Nastup grupe Psihomodo Pop
15.30    Početak Red Bull Street Style svjetskog finala


Podijeli događaj: