RBMA Session w/Roman Flugel

RBMA Session w/Roman Flugel

location-iconSirup klub, Koturaška 1-Paromlin, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za RBMA Session w/Roman Flugel, 01.03.2014. - 02.03.2014. u Sirup klub, Koturaška 1-Paromlin, Zagreb

Prvi dan ožujka provedi uz Romana Flügela na Red Bull Music Academy Sessionu, a poslije ponoći se pripremi na dobro znani klupski program u Sirupu, gdje te čeka prava elektronska poslastica iza koje, uz Romana, stoje Eddy Ramich, Jan Kinčl Zero i Sergej Snooze.

RBMA Session počinje predavanjem u dvorani Müller Kina Europa, a vrata se otvaraju u 17 sati i bit će otvorena dok se ne popune sva mjesta.

RBMA Night kreće od 01:00 u Klubu Sirupa, a cijene ulaznica su za članove kluba 40 kn, u pretprodaji 50, na ulazu 60 kn.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.