Razvoj i rast JGL-a

Razvoj i rast JGL-a

location-iconGreen Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Razvoj i rast JGL-a, 21.05.2019. u Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

MBA Croatia 21.05.2019., u Kongresnom centru Forum Zagreb, u 18 sati, organizira novo predavanje na temu: "Razvoj i rast JGL-a".
Gost predavač je gospodin Mislav Vučić, izvršni direktor JGL-a.

JGL je tvrtka osnovana 1991. godine kao prvo potpuno privatno farmaceutsko dioničko društvo u Hrvatskoj.

Priča o uspjehu JGL-a počela je po izlasku iz okrilja Ljekarne „Jadran“, neposredno nakon sloma Jugoslavije te s početkom proizvodnje generičkih lijekova u kategoriji esencijalnih lijekova. Radilo se o lijekovima malih serija koji velikoj farmaceutskoj industriji nisu bili interesantni jer nisu bili isplativi.

Izlaskom iz lokalnih okvira te širenjem poslovanja na teritorij Hrvatske, a potom i regije – u Sloveniji 1992. godine, BiH 1997. godine, a u Makedoniji i Srbiji 2001. godine – učinjen je dodatni iskorak kojim su stvoreni preduvjeti za daljnji rast i razvoj. Pokretanje operacija na tržištima Rusije (1998.), a potom i Ukrajine (2004.) te Kazahstana (2006.), iz sadašnje perspektive pokazalo se kao ključna strateška odluka za tvrtku.

U proizvodnji nastoje udovoljiti raznolikim zahtjevima tržišta u vezi s tehnološkim oblicima i terapijskim skupinama, pa široka paleta lijekova JGL-a omogućuje liječnicima da odaberu najbolji lijek za liječenje svojeg pacijenta.

Također, prateći svjetske trendove i kontinuirano istražujući potrebe kupaca, razvili su program preparata za samoliječenje koji je svojom inovativnošću i kvalitetom usmjeren na prevenciju i održanje zdravlja suvremenog čovjeka.

O predavaču:

Mislav Vučić u prosincu 2017. godine postaje  glavni izvršni direktor JGL-a. U riječku kompaniju dolazi iz Teve Rumunjska, gdje je na poziciji generalnog direktora proveo uspješnu integraciju Actavisa.

U svojoj 20-godišnjoj karijeri
u Plivi, Tevi i Sandozu, Mislav Vučić je prošao mnoga područja farmaceutske industrije; prije sadašnje pozicije u Tevi bio je viši direktor za speciality (inovativnu) poslovnu jedinicu za srednju i istočnu Europu (CEE), viši direktor za cijene i market access za CEE, viši direktor Upravljanja portfeljem za CEE, viši direktor Komercijalnih operacija i razvoja poslovanja za jugoistočnu Europu (SEE), direktor razvoja poslovanja za zapadnu Europu u Sandozovoj centrali u Münchenu, rukovoditelj portfelja za Tevu Europa u Amsterdamu, a karijeru je započeo u Plivi 1998. godine u Strateškom marketingu, gdje je kasnije radio i na projektima akvizicija.

Mislav Vučić ima MBA sa Instituto De Empresa Business School, jedne od najboljih poslovnih škola u Europi, a diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Vidimo se!

Napomena:
Prijava sudjelovanja i moguće prikupljanje osobnih podataka izvršit će se u skladu s Direktivom 95/46/EZ i Uredbom (EZ) br. 45/2001. Obrada podataka bit će ograničena i korištena u svrhu potrebe organiziranja događanja, marketinških aktivnosti prema potencijalnim članovima i promoviranja aktivnosti MBA Croatia. Prijava na događaj i sudjelovanje na njemu podrazumijevaju i suglasnost s fotografiranjem te video i audio snimanjem, te korištenjem tako nastalih zapisa od strane MBA Croatia u svrhu promoviranja aktivnosti MBA Croatia. Pri ulasku u dvoranu posjetitelji će biti podvrgnuti siguronosnoj kontroli i provjeri ulaznice. MBA Croatia zadržava pravo odbiti ulazak pojedincima koji, iz bilo kojih razloga, ne prođu sigurnosnu provjeru ili ne posjeduju važeću kartu.

Podijeli događaj: