Rambo Amadeus

Rambo Amadeus

location-iconKlub Otium, Split

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Rambo Amadeus, 07.10.2023. - 08.10.2023. u Klub Otium, Split

Rambo Amadeus live
Dobrodošli u Otium, glazbeno - plesno okupljalište svih ljubitelja kvalitetne glazbe i dobrog provoda. Za otvorenje pozivamo Vas da se s nama lansirate u druge dimenzije uz Ramba Amadeusa.

Rambo Amadeus jedna je od najistaknutijih kultnih osoba na ex-jugoslavenskoj glazbenoj sceni. Renomirani je tekstopisac, gitarist, zabavljač, skladatelj, izvođač, prvak u jedrenju i eko-aktivist.
U sklopu njegove nove turneje i kako sam navodi nakon Covidoze koja je cijeli svijet paralizirala na par godina, nastupa svaki put kao da je posljednji.
Koliko god da je to nekom apstraktno, Rambo Amadeus i sam priznaje da je to donijelo jedan sasvim novi doživljaj kod njega i publike.
Uvijek svoj, drugačiji i bez cenzure u svom autentičnom protoku i ovog puta garantira putovanje za pamćenje.

Cijena ulaznice je 15 eura
Sve novosti pratite na:
www.clubotium.com

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.