PUŠĆA - Komedija - GOLA ISTINA -Alex i Bara

PUŠĆA - Komedija - GOLA ISTINA -Alex i Bara

location-iconDruštveni dom Pušća, Donja Pušća

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za PUŠĆA - Komedija - GOLA ISTINA -Alex i Bara, 25.02.2024. u Društveni dom Pušća, Donja Pušća

25. veljače 2024.-20 sati /nedjelja/ moći ćete se dobro nasmijati u Društvenom domu Pušća. Tamo će se od 20 sati održati predstava Aleksandra Lazića. Predstava “Gola istina” u kojoj glume “Alex i Bara” donosi jedinstveni uvid u život pun izazova i komičnih situacija Aleksa pod komandom njegove slavne supruge Bare.

U ovoj predstavi, imat ćete priliku dobiti uvid u posebno bračno stanje ovog popularnog para, koje osvaja srca publike diljem Hrvatske i šire.

Ulaznice su dostupne u pretprodaji po cijeni od 10 eura, a mogu se kupiti putem portala www.entrio.hr i u buffetu PICOLO u Pušći. 

Prva predstava u 18:00 sati istoga dana je RASPRODANA. Ulaznice za predstavu u 20:00 sati možete rezervirati kao i dobiti sve potrebne informacije na telefon 099/45 43 473.

Ovu jedinstvenu izvedbu, koja je plod maštovitog teksta i režije Aleksandra Lazića, izvode Aleksandar Lazić kao Alex i Nataša Popović u ulozi Bare.

Podijeli događaj: