"Punkt & Profeel on wheels" - tulumbus

location-iconPunkt Beer House, Oroslavje

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za "Punkt & Profeel on wheels" - tulumbus, 19.04.2024. u Punkt Beer House, Oroslavje

"Punkt & Profeel on wheels": Jedinstvena pokretna glazbena avantura u Zagorju!"


Pripremite se za doživljaj kao nijedan drugi! Ukrcajte se u "tulumbus" i prepustite se glazbenom putovanju dok vas popularna grupa Profeel i ekipa iz Punkt Beer House pivnice zabavljaju uživo dok putujete po prekrasnom Zagorju. Uzbuđenje počinje čim uđete u autobus koji je pretvoren u pravu malu pozornicu, gdje će Profeel stvoriti nezaboravnu atmosferu svojim hitovima i nevjerojatnom izvedbom.

Dva sata čiste glazbene magije čekaju vas dok se vozimo. Dok se opuštate i uživate u glazbi, imat ćete priliku popiti piće i biti dio prvog ovakvog događaja u našem kraju. Ne propustite priliku doživjeti ovaj jedinstveni doživljaj koji će vas ispuniti energijom, srećom i nevjerojatnom glazbom. Rezervirajte svoje mjesto već danas kupnjom ulaznice samo preko sustava entrio.hr i pripremite se za glazbeno putovanje života! Broj mjesta je ograničen na samo 50! U autobusu bit će moguća kupnja pića ali isključivo karticom ili beskontaktno.

 

ULAZAK U AUTOBUS:

19 h parkiralište Punkt Beer House

19:15 Sveti Križ Začretje - Kod Crkve

19:30 h autobusni kolodvor Krapina


POČETAK TULUMA:

19:30 Krapina

sporija vožnja Krapina- Punkt Beer House (cca 2 h)

Dolazak u Punkt oko 21:30. Nastavak na najvećem proljetnom partyju u Zagorju u Punkt Beer House restoranu uz grupu Profeel.

Cijena "tulum" ulaznice je 10 eura i uključuje vožnju od cca 2h, live svirku grupe "Profeel" i piće dobrodošlice (Krapina- Punkt).
Cijena "tulum+vodi me doma" ulaznice je 16 eura i uključuje sve što i "tulum" + vožnja u 02 h natrag u Sv. Križ Začretje i Krapinu.

Podijeli događaj: