Prvi Put u Hrvatskoj: Ema Radujko & IN VIVO, Dvije Bine Jedan Spektakl

Prvi Put u Hrvatskoj: Ema Radujko & IN VIVO, Dvije Bine Jedan Spektakl

location-iconMagnus Discoteque, Senj

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Prvi Put u Hrvatskoj: Ema Radujko & IN VIVO, Dvije Bine Jedan Spektakl, 12.07.2024. - 13.07.2024. u Magnus Discoteque, Senj

Dobrodošli na povijesni događaj u Senju!

Ove godine, Discotheque Magnus otvara vrata za spektakularni koncert kakav Hrvatska još nije vidjela. Po prvi put, na jednoj lokaciji, na dvije impozantne bine, doživite Emu Radujko i inVivo u nezaboravnom glazbenom spektaklu!

Pridružite nam se 12. srpnja 2024. (petak) i postanite dio glazbene magije koja će odjekivati cijelim Senjem. Ova noć donosi energiju i ritam koji se ne propuštaju – koncert koji spaja dvije scene i pruža doživljaj izvan svih očekivanja.

Za vrhunski doživljaj osigurajte svoj stol odmah! Rezervacije stolova možete izvršiti pozivom na broj: +385 99 4941 026.

Ne propustite priliku biti dio ovog ekskluzivnog događaja koji će zasigurno ući u povijest hrvatske glazbene scene. Nabavite svoje ulaznice sada i pripremite se za noć koja će vam dugo ostati u sjećanju!

Vidimo se u Discotheque Magnus, Senj – srce spektakla!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.