Prvi muževi bacaju se u vodu

Prvi muževi bacaju se u vodu

location-iconKino Veli Lošinj, Veli Lošinj

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Prvi muževi bacaju se u vodu, 05.08.2023. u Kino Veli Lošinj, Veli Lošinj

𝗖𝗶𝗷𝗲𝗻𝗮 𝘂𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗰𝗲: 11 𝗲𝘂𝗿𝗮
𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗔𝗝𝗔
➡ https://www.entrio.hr/event/prvi-muzevi-bacaju-se-u-vodu-13979
𝗙𝗜𝗭𝗜𝗖𝗞𝗔 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗔𝗝𝗔:
➡ Agencija VAL Veli Lošinj// Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 19:00

➡ Agencija Mediteran Mali Lošinj// Radno vrijeme: Pon - Ned 09:00 - 19:00

➡ Na dan showa na ulazu (ukoliko ostane slobodnih mjesta)
-----------------------------
𝗢 𝘀𝗵𝗼𝘄𝘂:
Legendarna glumica Jadranka Elezović, gostuje u Kinu Veli Lošinj!
Info i rezervacije u Facebook inbox!
Jadranka Elezović glumica je koju zaista ne treba posebno predstavljati. Iza nje je više od 40 godina umjetničkog staža s brojnim kazališnim i televizijskim ulogama kojima je odavno kupila domaću javnost.
Čitav svoj radni vijek provela je u satiričkom kazalištu "Kerempuh" koje je iznjedrilo brojne velike glumce, a dobitnica je i prestižne Nagrade hrvatskog glumišta za Najbolju žensku ulogu.
U subotu, 05. kolovoza s početkom u 21:00 u Kinu Veli Lošinj stiže s predstavom "Prvi muževi bacaju se u vodu". Već prve izvedbe ove komedije po izvrsnim reakcijama publike dokazuju da će i ova predstava biti jedna od najizvođenijih u Hrvatskoj.
Maestralnom glumom Jadranka Elezović donosi nam čak 6 likova žena iz različitih sredina, od domaćice, uspješne poslovne žene, pa sve do animir dame. Zajedničko im je što direktno i duhovito progovaraju o muško ženskim odnosima jer iza svakog uspješnog i manje uspješnog, pa i neuspješnog muškarca stoji žena.
No da li su sretni samo oni muškarci koji razumiju svaku riječ koju njihova žena nije izgovorila? Na to pitanje odgovor će vam dati šest žena ujedinjenih u ideji da muškarcima treba u lice reći ono što su zaslužili.
Jadranka Elezović kratko je izjavila:
"Predstava "Prvi muževi bacaju se u vodu" nova je predstava mog supruga, uspješnog komediografa Matka Elezovića. Možete pomisliti da je moje dobivanje ove uloge čisti nepotizam, našalila se, ali dosadašnje uspješnice „Vesele žene hrvatske“ i „Vlaška posla“ ipak nam dokazuju da smo odličan tim. Svaka nova uloga donosi neko novo iskustvo. Raduje me koliko simpatije je pridobila recimo moja posljednja televizijska uloga, ona babe Stane u seriji "Na granici", te što prolaznici imaju potrebu sa mnom prokomentirati kako je jadna baba Stane završila tako kako je. A najviše me raduje što su među njima i mladi ljudi, pa i srednjoškolci. "

Prodaja ulaznica:
Ulaznice su u prodaji u agenciji VAL, Veli Lošinj, agenciji Mediteran Mali Lošinj, preko sustava Entrio.hr, preko web stranice www.apoxfest.com

Podijeli događaj: