Professor Brian Cox

Professor Brian Cox

location-iconKD "Vatroslav Lisinski", Zagreb

Professor Brian Cox

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Professor Brian Cox, 09.04.2024. u KD "Vatroslav Lisinski", Zagreb

RASPRODANO!!!!!!!

 

 

 

Multimedijalni spektakl "Horizons : A 21st Century Space Odyssey" premijerno pred domaćom publikom

Turneja koja postavlja svjetske rekorde napokon u Hrvatskoj! Rock zvijezda znanosti - profesor Brian Cox otkriva tajne svemira u dvorani Lisinski!

 

Dva postavljena Guinnessova rekorda, preko 250 000 gledatelja diljem svijeta, rasprodane dvorane od Novog Zelanda pa do Arktičkog kruga, dio su zapanjujućeg putovanja profesora Briana Coxa koji publiku vodi do najudaljenijih kutaka svemira, u supermasivne crne rupe i kroz najnovije teorije o postanku. Na ovo nezaboravno putovanje 9. travnja s neponovljivim profesorom Coxom krenut će i domaća publika u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Brian Cox jedan je od omiljenih suvremenih fizičara koji je svojim radom pomogao popularizaciji znanosti. O njegovoj popularnosti dovoljno govori brojka od preko tri milijuna pratitelja na Twitteru, brojne hit emisije poput “Brian Cox’s Adventures in Space and Time”, "Wonders of Life”, "Universe With Brian Cox", "Human Universe" i druge. Jedan od najpoznatijih fizičara današnjice, dr. Neil deGrasse Tyson izjavio je da je Cox u UK slavniji nego što je legendarni Carl Sagan bio u SAD-u, što je s obzirom na utjecaj velikog Sagana, kompliment kakav se može samo poželjeti.

 Uz brojna priznanja na području znanosti, svestrani profesor Cox može se pohvaliti i statusom glazbene zvijezde. Naime, tijekom studija Cox je bio klavijaturist u bendu D:Ream čiji hit "Thing Can Only Get Better" je osvanuo na prvom mjestu ljestvice singlova u UK, a Cox je uskoro ipak od glazbenog idola odlučio postati zvijezda znanosti.

Njegova aktualna turneja "Horizons: A 21st Century Space Odyssey", koju je The Guardian nazvao "zadivljujućim podsjetnikom da je ljudski život istovremeno beznačajan i nevjerojatno dragocjen", oduzima dah i jednostavno se ne propušta.

Brian Cox u zagrebačku dvoranu Lisinski stiže s impresivnom multimedijalnom scenografijom dosad neviđenom u Hrvatskoj i poziva sve zainteresirane da mu se pridruže u ovom veličanstvenom putovanju. Ulaznice potražite u sustavu Entrio, a za sve novosti pratite Facebook event.

Show se u potpunosti izvodi na engleskom jeziku.

OPĆENITE INFORMACIJE // GENERAL INFO 

Kućni red koncertne dvorane Vatroslav Lisinski: https://lisinski.hr/hr/o-nama/kucni-red/

ULAZNICE: Ulazak u dvoranu moguć je isključivo temeljem važeće ulaznice. Kupac može ostvariti povrat sredstava isključivo u slučaju otkazivanja događaja. Povrat je moguć u roku od 60 dana na način i mjestu gdje je ulaznica kupljena.
TICKETS: Admission to the Venue will only be granted to persons providing a valid ticket. The customer can only get a refund in case of event cancellation. Refunds are possible within 60 days in the manner and at the place of ticket purchase.

GARDEROBA: Posjetitelji KDVL obvezni su koristiti garderobu. U gledalištima dvorana zabranjeno je unošenje kaputa, ruksaka, glazbenih instrumenata, hrane, boca, limenki, čaša, oružja, pirotehničkih sredstava, cvjetnih aranžmana te drugih neprimjerenih predmeta.
COAT CHECK: All Vatroslav Lisinski Concert Hall’s visitors must check their coats. It is prohibited to bring coats, backpacks, musical instruments, food, bottles, cans, drinking glasses, weapons, pyrotechnic articles, flower arrangements and other inappropriate items into the auditoriums.

KAŠNJENJE: Posjetiteljima koji zakasne na početak programa ulazak je dopušten prema odluci službene osobe u trenucima u kojima neće ometati program ni druge posjetitelje, a u slučaju ulaska u Veliku dvoranu isključivo kroz gornju galeriju. Posjetitelji koji zakasne na početak programa bit će smješteni na za to predviđena mjesta na gornjoj tribini kako ne bi ometali program ni druge posjetitelje.
LATE ARRIVAL: Visitors arriving after the start of a programme will be allowed to enter the auditorium at the discretion of officials at times when they will not distract the performers or other visitors; entry to the Great Hall will only be allowed from the top gallery. Latecomers will be seated in the designated seats in the upper stand so as not to distract the performers or other visitors.

MOBILNI TELEFONI I SNIMANJA: U prostorima gledališta dvorana tijekom priredbi posjetitelji moraju u potpunosti ugasiti mobilne telefone te ne smiju unositi niti koristiti uređaje za neovlašteno snimanje. Posjetitelji su suglasni s radijskim i televizijskim snimanjem programa koje je dogovorio organizator.
MOBILE PHONES AND RECORDING: Visitors must completely switch off mobile phones in the auditorium during performances and must not bring in or use unauthorized recording devices. Visitors agree to the radio and television recording of programmes arranged by the organizer.

QR KOD: Posjetitelji kupnjom ulaznica prihvaćaju kućni red KDVL.
QR CODE: By purchasing tickets, visitors accept the House Rules of Vatroslav Lisinski Concert Hall.

PRAVILA ZA OSOBE S INVALIDITETOM

  • Osobe s invaliditetom imaju gratis ulaz, no dužni su imati vlastitu ulazicu.
  • Pratnja plaća punu cijenu ulaznice. 
  • Za preuzimanje gratis ulaznice potrebno je javiti nam se na mail [email protected] zajedno s pripadajućim dokazom o invaliditetu. 

Podijeli događaj: