Prodajni Mindset: Zašto (ne) ulagati u satove?

Prodajni Mindset: Zašto (ne) ulagati u satove?

location-iconSky Office, Zagreb

Prodajni Mindset: Zašto (ne) ulagati u satove?

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Prodajni Mindset: Zašto (ne) ulagati u satove?, 25.04.2024. u Sky Office, Zagreb

LIFESTYLE EVENT:

Zašto (ne) ulagati u satove?

Zašto (ne) ulagati u satove? Ovo je pitanje koje često intrigira ljubitelje satova i kolekcionare diljem svijeta. Ako ste i vi jedan od onih koji su fascinirani svijetom satova ili tek razmišljate o potencijalnim ulaganjima, imamo sjajnu priliku za vas!

Pridružite nam se na ekskluzivnom eventu 25. travnja u 20 sati, gdje ćemo istražiti sve aspekte ulaganja u satove, prednosti i izazove koje donosi ova vrsta investicije. Naš gost će biti stručnjak za satove iz Marli-a, koji će s vama podijeliti svoje bogato znanje i iskustvo iz ove fascinantne industrije. Sa stručnim uvidima i savjetima, dobit ćete uvid u svijet satova i saznati kako donositi pametne odluke kada je riječ o ulaganjima.

Ali to nije sve! Da bismo upotpunili ovaj jedinstveni događaj, pripremili smo vam degustaciju 5 vrhunskih Whiskey-a, kao i jednu izvanrednu cigaru od strane Ante Palca, vlasnika Croatia Revealed-a i iznimnog stručnjaka za cigare. U udobnom ambijentu, uz vrhunske okuse i ugodnu atmosferu, očekuje vas nezaboravno iskustvo koje će osvojiti vaša čula i um.

Pozivamo sve ljubitelje satova, investitore, ali i one koji jednostavno žele uživati u večeri punoj sjajnih okusa i razgovora, da nam se pridruže na ovom spektakularnom događaju.

Ulaznice su u prodaji već sada, stoga ne propustite priliku rezervirati svoje mjesto na događaju koji može promijeniti vašu perspektivu o investiranju i pružiti vam nezaboravno iskustvo!

Vidimo se 25. travnja u 20 sati!

Podijeli događaj: