Prodajni Mindset: Vještine modernog leadershipa

Prodajni Mindset: Vještine modernog leadershipa

location-iconSky Office, Zagreb

Prodajni Mindset: Vještine modernog leadershipa

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Prodajni Mindset: Vještine modernog leadershipa, 16.05.2024. u Sky Office, Zagreb

Prodajni Mindset: Vještine modernog leadershipa

Pridružite nam se na inspirativnom događaju koji će se održati 16. svibnja u 19 sati na 14. katu prestižnog Sky Office-a, s izvanrednom gošćom Ladom Tedeschi Fiorio, potpredsjednicom Atlantic Grupe za Korporativnu strategiju i razvoj.

Lada Tedeschi Fiorio stručnjakinja je s više od 25 godina iskustva u Atlantic Grupi, vodećoj kompaniji na tržištu prehrambenih proizvoda. Kao ključna figura u razvoju kompanije, Lada je imala značajnu ulogu u ključnim razvojnim fazama kompanije, uključujući inicijalnu javnu ponudu 2007. godine i pregovore tijekom različitih akvizicija, među kojima se ističu kupnja Cedevite 2001. i Droge Kolinske 2010. godine.

Predavanje pod nazivom "Vještine modernog leadershipa" donosi Ladino strastveno zalaganje za ljudske odnose kao ključnu komponentu uspješnog vođenja. Ladina strategija naglašava važnost slušanja ljudi, bilo da su to zaposlenici ili potrošači, te pretvaranje tih saznanja u efikasne modele upravljanja timovima, stvaranja brendova ili prodaje. Strategija koja stavlja čovjeka u fokus nije samo puko pričanje priče, već ključ uspjeha danas i u budućnosti.

Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na ovom događaju koji će pružiti inspiraciju i uvide u moderne poslovne strategije. Ulaznice su u prodaji, rezervirajte svoje mjesto i pridružite nam se na jedinstvenom događaju!

Vidimo se 16. svibnja u 19h!

Podijeli događaj: