Prodajni Mindset: Prodaja u kreativnoj industriji

Prodajni Mindset: Prodaja u kreativnoj industriji

location-iconSky Office, Zagreb

Prodajni Mindset: Prodaja u kreativnoj industriji

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Prodajni Mindset: Prodaja u kreativnoj industriji, 22.02.2024. u Sky Office, Zagreb

Prodajni Mindset: "Prodaja u kreativnoj industriji"

🎨 "Prodaja u Kreativnoj Industriji" tema je panela na kojem ćemo ugostiti naše drage govornike: Timija Kovačevića – CEO, DC&T i Vedrana Družinu – Kreativni direktor, DC&T

Hrvatska tvrtka za dizajn i uređenje interijera DC&T, specijalizirana za uređenje poslovnih prostora, u Arapskim Emiratima postigla je ogroman uspjeh te postavila potpuno nove standarde kad je u pitanju uređenje poliklinika i zdravstvenih ordinacija širokog spektra aktivnosti. S nizom projekata uspješno realiziranih u Dubaiu, DC&T konačno upoznaje hrvatsko tržište s najnovijim svjetskim praksama.

Dizajnerska filozofija ovog tima temelji se na ideji da prostor treba biti više od estetski privlačnog mjesta. Svaki kutak, svaka linija i svaki materijal dio su veće priče – priče koja se usredotočuje na funkcionalnost, adaptabilnost i održivost.

Model Design+Build premošćuje jaz između kreativne vizije i praktične realizacije. Ovaj pristup ne samo da ubrzava procese, već i smanjuje troškove, dok istovremeno povećava efikasnost i minimizira mogućnost pogrešaka. U kontekstu današnjeg brzog poslovnog okružja, gdje svaki detalj ima značaj, ovaj integrirani pristup predstavlja više od puke potrebe – on postaje imperativ.

 Pridružite nam se na iznimnom događaju koji će vas inspirirati i potaknuti na nova postignuća!

📋 Program događaja:

19:00 - 19:30: Registracija i networking
19:30 - 20:30: Panel "Prodaja u kreativnoj industriji"
20:30 - 21:00: Pitanja i odgovori s gostima
21:00 - 00:00: Party & Networking


🪄Ne propustite priliku sudjelovati u jedinstvenom događaju koji će vam pružiti uvid u najnovije trendove, tehnike prodaje i marketinške strategije u kreativnoj industriji. Pridružite nam se kako bismo zajedno gradili uspješne priče iz kreativnog svijeta!📝

Vidimo se 22. veljače 2024. na jedinstvenom edukativno-zabavnom eventu!🥂

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.