Prodajni Mindset Klub

Prodajni Mindset Klub

location-iconSky Office, Zagreb

Prodajni Mindset Klub

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Prodajni Mindset Klub, 22.03.2024. - 09.05.2024. u Sky Office, Zagreb

Prodajni Mindset Klub

Mjesto posvećeno transformaciji vašeg pristupa prodaji kako biste ostvarili izvanredne rezultate i stvorili dugotrajne uspjehe. Naša strastvena misija je osnažiti pojedince i tvrtke, potičući ih na promišljanje o prodaji na novi, inovativan način.

Vjerujemo u moć pozitivnog i strateškog pristupa prodaji. Ne samo da želimo da postignete prihode, već želimo da izgradite trajne i značajne odnose s vašim klijentima - odnose koji će često prerasti u dugotrajna partnerstva. Kroz naše raznolike networking & lifestyle događaje te konferencije, nudimo vam priliku za radikalnu promjenu razmišljanja o prodaji.

Naš Prodajni Mindset Klub nije samo zajednica, već je platforma za osobni i profesionalni rast. Sveobuhvatni programi pružaju vam potrebna znanja i vještine, dok poslovno umrežavanje otvara vrata novim prilikama. Naša prilagođena konzultantska usluga omogućuje personalizirani pristup, prilagođen vašim specifičnim potrebama.

Nastojimo potaknuti promjenu razmišljanja koja će vas, kao prodajne stručnjake i organizacije, usmjeriti prema vašoj najboljoj verziji - kako poslovno, tako i privatno. Vjerujemo u neprekidno učenje i suradnju kao ključne elemente uspjeha te smo tu da vam pružimo potrebne alate i resurse.

Pridružite se Prodajni Mindset Klubu i zajedno gradimo budućnost prodaje, obilježenu rastom, uspjehom i dubokim, međusobno poticajnim odnosima.

Učlanite se danas i započnite put prema vašoj najboljoj verziji!

Sve dodatne informacije doznajte na https://prodajnimindset.com/klub/

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.