Prodajni Mindset: Kako dućani mogu prodavati više?

Prodajni Mindset: Kako dućani mogu prodavati više?

location-iconSky Office, Zagreb

Prodajni Mindset: Kako dućani mogu prodavati više?

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Prodajni Mindset: Kako dućani mogu prodavati više?, 13.06.2024. u Sky Office, Zagreb

Prodajni Mindset: Kako dućani mogu prodavati više?

📅 Datum: 13. lipnja 2024.

🕖 Vrijeme: 19:00h

📍 Lokacija: Sky Office

Pridružite nam se na jedinstvenom događaju, gdje ćemo istražiti kako optimizirati prodaju i poslovanje.

Naši istaknuti gosti će vas inspirirati i pružiti vam vrijedne uvide. Na eventu ćete naučiti kako analizirati prodajne podatke i prilagoditi ponudu, poboljšati korisničko iskustvo, dizajnirati privlačne izloge, koristiti tehnologiju za bolju upravljivost, organizirati uspješne promotivne kampanje i lojalnost programa, personalizirati ponudu na temelju podataka o kupcima, te unaprijediti marketing i prostorni dizajn trgovine kako bi povećali prodaju i zadovoljstvo kupaca.

Gosti:

Ana Brajković – Jedna od vodećih regionalnih trenera s preko 3000 održanih treninga, poznata po svojoj nevjerojatnoj pozitivnoj energiji. Ana ima bogato iskustvo kao direktorica razvoja i voditeljica edukacija, a sada kao samostalni konzultant i poslovni trener održava treninge na teme poput prodaje, maloprodaje, komunikacije i upravljanja ljudima. Kada ne drži treninge, pomaže trgovinama da postignu bolje rezultate. Strastvena je zaljubljenica u maloprodaju, redovito sudjeluje na najvećim svjetskim konferencijama te je magistrica znanosti s dva MBA-a. Njezin moto je: "Ako nešto radiš, radi to sa strašću."

Damjan Geber – Osnivač i direktor agencije Brigada sa sjedištem u Zagrebu. Diplomirao je arhitekturu te se specijalizirao u dizajnu interijera i psihologiji interakcije s prostorom kroz edukaciju u Japanu, Nizozemskoj i Engleskoj. Kao globalni kreativni direktor u Museum of Illusions, razvija prostorni doživljaj ove uspješne franšize. Brigada, poznata po stvaranju jedinstvenih prostornih doživljaja, uvrštena je među 100 najboljih arhitektonskih tvrtki na svijetu. Damjanov tim osvojio je mnoga priznanja, uključujući Red Dot i German Design Award, a njihovi projekti prisutni su na 4 kontinenta.

Event je tematski "Summer Party" i održati će se u opuštenoj ljetnoj atmosferi.

Dress code: summer, havajske košulje i šareni outfit.

Ne propustite priliku za networking i inspiraciju od vrhunskih stručnjaka. Vidimo se!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.