Prodajni Mindset: Hrvatski financijski gurui

Prodajni Mindset: Hrvatski financijski gurui

location-iconSky Office, Zagreb

Prodajni Mindset: Hrvatski financijski gurui

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Prodajni Mindset: Hrvatski financijski gurui, 18.01.2024. u Sky Office, Zagreb

Prodajni Mindset: Hrvatski Financijski Gurui


Pridružite nam se na uzbudljivom i interaktivnom događaju posvećenom razvoju poslovanja, uz fokus na financijskom sektoru. Ovaj nevjerojatni event okuplja vrhunske stručnjake iz područja financija na jednom mjestu, stvarajući priliku za dublje razumijevanje ključnih elemenata uspješne prodaje.

Gosti na panelu:


Ivan Stojanović licencirani je broker i investicijski savjetnik, voditelj brokerskog ureda za platformu OptimTrader investicijske kompanije CM-Equity AG. Sudionik je i organizator brojnih konferencija o novcu, osobnim financijama te pasivnom i aktivnom investiranju. Kada ne trguje američkim dionicama i opcijama, uživa u educiranju drugih, a zadnjih 10-ak godina je održao preko 300 radionica i seminara na temu investiranja. Osnivač je i predsjednik Udruge KLUB FINANCIJSKE PISMENOSTI.

Sandra Ferenčak - Tetka veći dio svoje karijere provela je u korporativnim financijama, vrlo se malo bavila vlastitim. To se promijenilo kada je napunila 40 godina i kada su je pitanja mirovine i financijske budućnosti počela više zanimati. U nedostatku domaćih sadržaja, blog je počela pisati prije otprilike 6 godina.
Ključni aspekt njezinog rada je financijska sloboda, koju smatra najvažnijim oblikom svih sloboda. Financijsko upravljanje smatra ključnom životnom vještinom i svojim pisanjem nastoji osvijestiti njegovu važnost u svakodnevnom životu. Njezin blog posjećuju ljudi od 25-50 godina, a teme su različite, od upravljanja kućnim budžetom preko štednje do investiranja. Ono što je počelo kao strastven projekt, danas sve više prerasta u ozbiljan posao, jer uključuje radionice o osobnim financijama, seminare i individualni coaching.

Sudionici eventa imati će priliku postavljati pitanja, umrežavati se s gostima na panelu te dijeliti vlastita iskustva s drugim sudionicima. Ovo je prilika za povezivanje, učenje i razmjenu ideja uživo s istaknutim osobama iz financijskog svijeta.

Preuzmi ulaznicu i pripremi se na inspiraciju, znanje i praktične savjete koje donose hrvatski financijski gurui!

Vidimo se 18. siječnja od 19h!

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.