Pristup kapitalu regionalnih fondova

Pristup kapitalu regionalnih fondova

location-iconGreen Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

O događaju

Prijava odnosno registracija za Pristup kapitalu regionalnih fondova, 21.09.2018. u Green Gold Centar - Kongresni centar FORUM, Zagreb

MBA Croatia sezona predavanja 2018/2019 započinje novim, odličnim predavanjem na temu "Startup scena u Hrvatskoj", a gosti predavači su nam Vedran Blagus iz South Central Ventures i Damir Bićanić iz Funderbeam South-East Europe.

Predavanje se održava u Kongresni centar FORUM Zagreb s početkom u 18.00h, 21.09.2018. Ulaznice su dostune putem sustava Entrio.

O predavačima:

S uredima u Beogradu, Zagrebu i Skoplju, South Central Ventures (SCV), kroz Enterprise Innovation Fund (ENIF), usmjeren je na tehnološke tvrtke na Balkanu. Fond od 43 milijuna eura posvećen je prvenstveno ulaganja u ranoj fazi rasta. Fond od 1,5 milijuna eura namijenjen je za ulaganja do 100.000 eura po tvrtki. Ova ulaganja namjeravaju potaknuti međunarodnu ekspanziju poslovanja i rast najzahtjevnijih tehnoloških startupova koji mogu pokazti i dokazati njihov potencijal da "postanu veliki". Vedran je investicijski menadžer u South Central Venturesu (SCV), fondu rizičnog kapitala gdje radi na poslovima nabave, probira i savjetovanja tvrtki. Proširio je svoje znanje kroz iskustvo rada za Big 4 računovodstvene tvrtke kao konzultant za upravljanje na mnoštvo projekata u regiji. Njegov fokus i specijalnosti unutar menadžerskog konzaltinga su tržišna strategija i širenje te optimizacija procesa.

Damir Bićanić ima iskustva u različitim segmentima financijske industrije (korporativno bankarstvo, investicijsko bankarstvo i leasing) kroz rad za različite međunarodne financijske institucije (Bank Austria Group, Bayerische Hypo und Vereins Bank, Erste Bank, Hypo Group Alpe Adria / Addiko banka). Trenutno je voditelj Funderbeam Jugoistočne Europe i prethodni konzultant EBRD-a za poslovanja Funderbeam Jugoistočne Europe u Hrvatskoj.

Podijeli događaj: