Prirodni psihodelici u današnjici- by Domagoj Šmidt - Cannabis Museum

Prirodni psihodelici u današnjici- by Domagoj Šmidt - Cannabis Museum

location-iconCannabis Museum Zagreb, Zagreb

Prirodni psihodelici u današnjici- by Domagoj Šmidt - Cannabis Museum

O događaju

Preuzmi karte odnosno ulaznice za Prirodni psihodelici u današnjici- by Domagoj Šmidt - Cannabis Museum, 25.02.2023. u Cannabis Museum Zagreb, Zagreb

DMT, meskalin i psilocibin samo su neki od spojeva koji su pomogli oblikovati današnje društvo. Od njihovog otkrića pa do danas, psihodelici su oduvijek bili obavijeni tajnovitom aurom. Svrstani su kategoriju droga, no danas svjedočimo velikim pokretima koji pokušavaju demistificirati i ukazati na koristi ovih prirodnih spojeva. U tijeku su i brojna istraživanja koja prikazuju razne benefite u upotrebi psihodelika kod raznih stanja poput PTSP-a, depresije i mnogih drugih.

Kako psihodelici djeluju na naš mozak? Zašto haluciniramo? U kojim slučajevima se psihodelici mogu prikladno koristiti u državama gdje je to dozvoljeno? Što je mikrodoziranje? Odgovore na ova i slična pitanja saznat će te u ovom predavanju koje je namjenjeno svima zainteresiranima bez obzira na prijašnje znanje.

Predavač Domagoj Šmidt je ljubitelj prirode i student agronomskog fakulteta u Zagrebu. U slobodno vrijeme proučava mnoštvo tema u području farmakologije i kemije. Sa završnim radom pod temom "Ljekovite gljive" otvorio je temu samoliječenja u svojem životu te dijeli svoje znanje sa svim zainteresiranima.

Predavanje se održava odmah do Cannabis muzeja u caffee baru "Casual". Ulaz je besplatan, a broj mjesta ograničen.

 


 

Podijeli događaj: