Predstava: Večer Shakespeareovih monologa

Predstava: Večer Shakespeareovih monologa

location-iconKlub kulture, Križevci

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Predstava: Večer Shakespeareovih monologa, 31.03.2017. u Klub kulture, Križevci

Petak | 31.3.2017. | 20:00 | Klub kulture

PREDSTAVA
Večer Shakespeareovih monologa

Dramaturgija i izvedba: Josip Martinčić

‘Biti ili ne biti’, ‘je li to bodež, ovo što vidim pred sobom’, ‘što nazivamo ružom, slatko bi mirisalo i drugim imenom’, samo su par primjera poznatih fraza iz širokog opusa Williama Shakespearea. Ovaj mladi Križevčanin, koji studira englesku književnost i dramu te kazališne studije na Royal Holloway, University of London, pripremio je najljepše, najsnažnije, najpoznatije, najbitnije ulomke iz djela velikog dramaturga. Kroz povijesni pregled prikazat će značajnost Shakespeareovih drama danas, u nadi da će nadahnuti i druge da kritički čitaju i analiziraju književnost. Očekujte ulomke na hrvatskom i nekoliko monologa na originalnom engleskom koji će biti povezani zanimljivim povijesnim činjenicama i anegdotama.

Ulazak 20 kn

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.