Predstava Udaj se muški

[OTKAZANO] Predstava Udaj se muški

Kaštel, Pula

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene putem www.entrio.hr bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja. Za ulaznice kupljene na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Napominjemo, povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu više nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Hit komedija koja će Vas nasmijati do suza i izazvati bolove od smijeha, dođite i pogledajte kako to izgleda kada zaručnica hoće glamurozno vjenčanje a sve mora bit  organizirano u 10 dana.

HIT KOMEDIJA '' UDAJ SE MUŠKI ''

PULA - KAŠTEL

NEDJELJA, 22.08.2021. U 21:00 h

Trajanje 90 minuta

Tekst : Dunja Petrović

Režija : Marija Barne Lipkovski.

Igraju : Snežana Savić, Ratko Tankosić-Sarma, Miloš Đorđević, Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur i Aleksandar Jovanović

Predstava “Udaj se muški” prati tri prijatelja. Dobrica, mlak i bez ambicija, doveden je pred svršen čin, njegova djevojka Sandra, žena čvrstog i nemogućeg karaktera  želi se vjenčati i preseliti se iz stana svoje majke u Dubai, gdje je dobila posao.

Iz Emirata izdaju zadatke za organizaciju vjenčanja telefonom jer imaju samo10 dana do  kada će se vratiti u Beograd i vjenčati se. Problem nastaje kada Dobrica sazna da je Lepi, njegov prijatelj kojem je posudio novac iz vjenčanog fonda, taj  novac uložio u posao  s lješnjacima koji nisu rodili i posao je propao .

Pod budnim okom Tašte, Dobrica, Lepi i Vektor - prijatelji racionalni i odmjereni, upuštaju se u avanturu organiziranja vjenčanja bez novca, uz nemoguće zahtjeve koji dolaze samo od buduće mladenke. Idejama i maštom osnovali su agenciju za organizaciju vjenčanja, raspisuju natječaj i postavljaju  oglase ali odaziv nije velik.

Jedan se čovjek  ipak javlja, prihvaća da bude volonter u izmišljenoj agenciji ali on ima i tajnu. Ova  komedijska priča,  bez psovki i vulgarnosti, politike i estrade, prepuna je spletki i sitnih laži, začinjena originalnom glazbom, smiješna ali i gorka priča o našem  mentalitetu .

Predstava će biti održana uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.