Predstava „Ništa im neće bit'“ u Arsenalu

[OTKAZANO] Predstava „Ništa im neće bit'“ u Arsenalu

location-iconArsenal Zadar, Zadar

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Predstava „Ništa im neće bit'“ u Arsenalu, 05.05.2024. u Arsenal Zadar, Zadar

Ne propustite kazališnu hit komediju "Ništa im neće bit'“ koja gostuje u Arsenalu, u nedjelju 5. svibnja 2024.godine s početkom u 20 sati (ulaz se otvara u 19 sati).

Kazalište Moruzgva donosi neodoljivu predstavu Ništa im neće bit' koja će vas nasmijati, dirnuti i potaknuti na razmišljanje o ljubavi, odnosima i novim počecima. Nastala iz pera majstorice kratke proze Tanje Mravak, ova predstava razotkriva tajne obiteljskog života i donosi smijeh i emocije na pozornicu te pred gledatelje stavlja niz sitnica svakodnevnog obiteljskog života. Predstava je namijenjena roditeljima, djeci i svima onima koji su zaglavili u nekoj fazi svoga odnosa.

Ništa im neće bit’ priča je o praznom gnijezdu, kući iz koje su otišla djeca koja to više nisu, a roditelji se odjednom nalaze sami, jedno pred drugim, prije nego jedno do drugog. Nada, supruga i majka i dalje snažno osjeća djecu, intenzivnom brigom prvenstveno. Dragan, suprug i otac, potpuno drugačije doživljava praznu kuću, vidjevši u tome mogućnost konačno se posvetiti sebi, supruzi i svim stvarima i hobijima koje je odlagao. Novonastali nesklad pokušat će u niski smiješnih i tužnih situacija prevladati i dovesti sebe u neki novi supružnički balans,

Ecija Ojdanić i Frano Mašković briljiraju u glavnim ulogama, donoseći nam neodoljivu kemiju i vješto izvedene komične trenutke.

Podijeli događaj: