PREDSTAVA MODERNA AFRODITA

PREDSTAVA MODERNA AFRODITA

location-iconKlub Močvara, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za PREDSTAVA MODERNA AFRODITA, 19.10.2022. u Klub Močvara, Zagreb

Moderna Afrodita je crnohumorna hit komedija koja progovara o društvenim ulogama, stereotipima, nametnutim standardima ljepote i uspješnosti, problemima i predrasudama koje ženama nameće suvremeni način života u srazu sa tradicionalnim društvenim obrascima, te posebice, same žene jedne drugima.

U ovoj zabavnoj predstavi za žene i muškarce (16+), autorice se na komičan način poigravaju idejom umjetno stvorenog virtualnog modela moderne žene, koja u svakom trenutku sve može i uspijeva, koja je samostalna i samosvjesna, ali po mjeri i ukusu tradicionalnih patrijarhalnih normi. Ona je istovremeno snažna i nježna, seksi i čedna, emancipirana i submisivna, svetica i kurva, uspješna poslovna žena, majka i domaćica – ona je „žena, majka, kraljica“...

Protagonistice predstave dvije su, na prvi pogled, potpuno različite žene, koje se slučajno susreću na „nevjerojatnom, po izboru svjetskih stručnjaka pomno osmišljenom transformirajućem wellness programu“, koji može riješiti sve njihove životne probleme. Iako od prvog trena, između Marije i Magdalene frcaju međusobne predrasude i osude, spletom okolnosti one skidaju svoje socijalne maske, otkrivaju si međusobno svoja prava lica, te upravo iz njihovog međusobnog kontakta dolazi do neočekivanog preobražaja.

Otisnite se na transformirajuće životno iskustvo koje će vas natjerati da se smijete do suza i plačete od smijeha!

Autorice i izvođačice: KATARINA ARBANASKARMEN SUNČANA LOVRIĆ

Produkcija: TEATAR STUDIO 9 & KUM

TEASER: MODERNA AFRODITA  

KRITIKA: Kritikaz: "Zanimljivije od predstava u "ozbiljnim" teatrima..."

Novi List: "komedija u molijerovskom stilu..."

FB: TEATAR STUDIO 9

 

 

Podijeli događaj: