Predstava Klinička slika

[OTKAZANO] Predstava Klinička slika

location-iconDvorana Galženica, Velika Gorica

Predstava Klinička slika

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Predstava Klinička slika, 24.11.2023. u Dvorana Galženica, Velika Gorica

Klinička slika je suvremena komedija u kojoj Hasan Sušić na autentičan način oživljava lik Saliha Lale Čmarka. Lalo je naš susjed, sličan svima nama, ali i "lud" na svoj način. Hipohonar koji svaki dan drhti nad svojim tijelom i kroz zanimljive životne situacije oslikava društvo oko sebe. Da li je Čmorak lud, bolestan ili samo homoludens, dilema je koja stalno lebdi na sceni i publiku drži u raskoraku, napetoj i komicnoj atmosferi. Koristeći elemente satire, komedije i ironije Sušić uspjeva skoro sat vremena izazivati salve smijeha kod publike.
Glumac Hasan Sušić završio je Akademiju dramske umjetnosti u Tuzli, a trenutno je na postdiplomskom studiju Akademije scenskih umjetnosti u Sarajevu. Kao student, a poslije diplomirani glumac igra u teatarskim kućama u BiH i Hrvatskoj. Snima filmove za nezavisne filmske produkcije u Hrvatskoj, Švedskoj i BiH. Sudjelovao je na najvećim festivalima i kazališnim smotrama diljem regije, te u predstavama koje su dobivale najveće nagrade i priznanja. Do sada je sudjelovao u preko dvadeset kazališnih produkcija. Trenutno igra u nekoliko predstava i predaje na Akademiji dramskih umjetnosti.

Podijeli događaj:

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možeš mijenjanjem postavki u svom browseru.

  • Analitički kolačići pomažu nam unaprijediti web-stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njezinu korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.