Predavanje Roshanak Behesht Nedjad

Predavanje Roshanak Behesht Nedjad

Kino Europa, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Predavanje Roshanak Behesht Nedjad, 22.04.2016. u Kino Europa, Zagreb

Desk Kreativne Europe ‒ Ured MEDIA u suradnji s Danima hrvatskoga filma organizira radionicu i predavanje s uglednom njemačkom filmskom producenticom Roshanak Behesht Nedjad, koja je uspjeh ostvarila produkcijom niza filmova (Havanna mi amorZlatna Lola za najbolji dokumentarac, Khamosh PaniZlatni Leopard za najbolji film, Football undercoverPrix Europa Iris). Behesht Nedjad je članica Europske i Njemačke filmske akademije te diplomantica i mentorica najpoznatijeg europskog edukativnog programa za filmske producente EAVE – European Audiovisual Entrepreneurs.

Producentica će održati predavanje 22. travnja, s početkom u 10:30 sati, u dvorani Müller, u Kinu Europa, u okviru kojega će dati odgovore na sljedeća pitanja:
• Kako se pripremiti za sastanke s potencijalnim financijerima, koproducentima i prodajnim agentima? Koju je informaciju potrebno podijeliti s njima? Kada i kako?
• Kako analizirati svoj projekt i u isto vrijeme imati potrebne podatke te biti spreman predstaviti ih? Koje su informacije relevantne?
• Postoji li razlika između dogovorenih i spontanih sastanaka?
• Kada i kako predstavljate svoj projekt – kada da, a kada ne?
• Bitna pravila i smjernice (tzv. dos and don'ts) za prezentaciju projekta/pitching.

Predavanje će se održati na engleskome jeziku.
Veselimo se Vašem dolasku!
Vaš DKE – Ured MEDIA!