Pomaganje je uvijek IN & Poduzetnički mindset

Pomaganje je uvijek IN & Poduzetnički mindset

location-iconPoliklinika Bagatin, Avenija grada Vukovara 269G/2. kat., Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Pomaganje je uvijek IN & Poduzetnički mindset, 18.12.2019. u Poliklinika Bagatin, Avenija grada Vukovara 269G/2. kat., Zagreb

Kako je obiteljska tvrtka, Poliklinika Bagatin, u nekoliko godina od jednog narasla do 120 zaposlenika koji rade na trima lokacijama? Zašto je Deloitte Polikliniku uvrstio u jednu od najbrže rastućih malih i srednjih ustanova u zdravstvu? Koje su sve vještine i znanja potrebna da zdravstvenu ustanovu podigneš na vrh ljestvice top hrvatskih i europskih brendova? Zašto se svi zaposlenici Poliklinike Bagatin neprestano educiraju i rade na svom profesionalnom i osobnom razvoju? Što sve uključuje pojam svjesno liderstvo i zašto lider Poliklinike Bagatin Ognjen Bagatin obožava sve svoje pogreške? Je li Pomaganje zaista uvijek IN?
Odgovore na ova pitanja, kao i infuziju „poduzetničkog mindseta“ možete dobiti na predbožićnom eventu Adria Business Network - Kristine Krstinić i Željke Barišić, direktno od Ognjena Bagatina, koji će sve zainteresirane ugostiti u svojoj tvrtki, u srijedu 18. prosinca 2019., Avenija grada Vukovara 269G/2. kat u 18 sati.
Razlog više da nam se pridružite jest humanitarni karakter eventa, u kojem je dio iznosa od prodanih ulaznica namijenjen slijepim i slabovidnim štićenicima Centra za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“ u Zagrebu.
U vremenu darivanja, u srijedu pred Božić, imate priliku jednim potezom učiniti dobro djelo za sebe i za druge! Uključite se! 

Adria Business Network tim & Poliklinika Bagatin

Podijeli događaj: