PMIDayz 2022

PMIDayz 2022

location-iconOsijek Stara Pekara, Osijek

O događaju

Prijava odnosno registracija za PMIDayz 2022, 04.06.2022. - 05.06.2022. u Osijek Stara Pekara, Osijek

PMI Hrvatska, ogranak Osijek devetu godinu za redom organizira PMIDayz konferenciju - trodnevno regionalno događanje posvećeno upravljanju projektima koje okuplja sudionike iz regije (Slovenija, BiH, Srbija, Makedonija...).

U životu postoji čitav niz projekata s kojim se susrećemo, bilo privatno (kupovina kuće, godišnji odmor, vjenčanje) ili u profesionalnoj karijeri. Na PMIDayz konferenciji, svaki sudionik može pronaći nešto što će mu konkretno pomoći u realizaciji i vođenju svih projekata, ili barem otkriti  što je moglo biti bolje u nekom od prethodnih (životnih) projekata.

Danas je teško pronaći dio života, okruženje, gdje se ne koriste projekti za ostvarivanje ciljeva.  Ovogodišnja tema konferencije je  “Upravljanje projektima u kriznim i neizvjesnim vremenima“. Iako u svakom projektu ulazimo povremeno u krizne situacije, u zadnje 3 godine možemo reći da kriza (prvo pandemija, sada neizvjesnost izazvana ratom) postavlja dodatna ograničenja u planiranju budžeta, vremena i opsega u većini ozbiljnih projekata. Bit će zanimljivo vidjeti kako se voditelji projekata u zemljama Jugoistočne Europe nose sa navedenim izazovima! Svi mi smo i osobno uključeni u globalnu krizu, što dodatno utječe na razinu stresa i nezadovoljstva. Kroz niz radionica, vježbi, predavanja pomoći ćemo Vam kako da se lakše probijete kroz sve manje izvjesnu budućnost!

U skladu s temom je i pretkonferencijski trening „Malo mi za sriću triba“, koji vodi Ivan Petrić. „Nakon ove dvije godine terora ne bih se osjećao ugodno pilati ljude s pustom teorijom tako da trening otpada. Workshop opet zvuči tako ozbiljno. Službeno i pompozno. Pa neka onda bude igraonica. Otvorimo um, poigrajmo se, budimo znatiželjni i kreativni, istražimo novo. Želja mi je da u ugodnoj atmosferi napravimo nešto dobro za sebe i proslavimo zajedničko druženje. Dobro došli dobri ljudi!“

Konferencijski dan obrađuje zadanu temu kroz niz od 8 – 10 predavanja koje prezentiraju vrhunski predavači iz zemalja regije. Kao i na svim prethodnim PMIDayz-ima, i ove godine dolazi nam i jedan poznati keynote predavač. Ako govorimo o regionalnoj konferenciji, vjerojatno će svima prvo na pamet doći Goran Milić, koji će nastaviti niz posebnih PMIDayz gostiju koji je započeo sa Ćirom, nastavljen sa Borisom Sakačem, Rajkom Grlićem, Zijahom Sokolovićem i Stipom Božićem prošle godine.

Informacije o programu su dostupne i nadograđuju se na stranici konferencije www.pmidayz.com

Podijeli događaj: