Entrio

PMIDayz 2017

PMIDayz 2017

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnol, Osijek

O događaju

Pred nama su četvrti po redu PMIDayzi! Metode i vještine (trikovi?) kojima se projekti uspješno vode, način izbora projektnog tima, kao i razlozi zbog kojih projekti propadaju, teme su koje iz godine u godinu privlače sve više posjetitelja na ovu, po svemu malo drugačiju, konferenciju. Kako je to izgledalo prošle, a i ostalih godina možete pogledati / prisjetiti u galeriji.

I ove godine nastavljamo suradnju sa Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek. Ovogodišnji PMIDayzi će se održati od 26. do 28. svibnja u velikoj dvorani FERIT-a, na lokaciji Kneza Trpimira 2B.

Ne propustite jednodnevni pretkonferencijski trening „Osobna produktivnost i upravljanje“ ili NeuroLeadership 101, pod vodstvom profesora psihologije Adriana Drempetića, po ocjenama sudionika, najboljeg predavača na prošlim PMIDayzima!

Nakon iznimnih gostujućih predavača – Ćire i Borisa Sakača, ove godine dolazi nam jedan od najboljih redatelja, producenata i scenarista na ovim prostorima, redovni profesor sa Sveučilišta Ohio, USARajko Grlić. Pričat će o onom što najbolje zna, i što cijeli život radi – o projektima filmske produkcije, o tome što čini razliku između dobrog i lošeg filma, te kako nastaju filmski projekti.

Na konferenciji ćete moći poslušati izvrne predavače, neke "nove" i neke čija su predavanja bila iznimno dobro prihvaćena. Predavači su Silvana Tomić Rotim, Mara Majstorović, Dragana Milojević, Damir Pleško, Fran Mikuličić, Vladimir Grebenar i Ivan Petrić. O predavačima i predavanjima na linku.

Posjetite konferenciju i osigurajte svojih 14 PDU bodova (7 predkonferencijski dan + 7 konferencija)!