PMI Forum 10.11.2020 (online)

PMI Forum 10.11.2020 (online)

PMI Udruga za upravljanje projektima Hrvatska, Zagreb

O događaju

Prijava odn. registracija za PMI Forum 10.11.2020 (online), 09.11.2020. u PMI Udruga za upravljanje projektima Hrvatska, Zagreb

I ove godine, u već poznatom terminu (9 - 11. studeni), održat će se konferencija voditelja projekata u organizaciji PMI Hrvatska.

Tema ovogodišnjeg PMI Foruma - "Projekti mijenjaju svijet" donosi nam niz tema koje će nam približiti projekte koji su u najavi, ili u tijeku, ali već sada iz korijena mijenjaju svijet i  naše živote. Uz Vuka Vukovića, Gordana Lauca, Ratka Mutavdžića, Nenada Trajkovskog i Frana Mikuličića, uz teme iz svijeta PM-a osvrnut ćemo se i na aktuelne događaje, i pokušati predvidjeti kako će izgledati svijet nakon Korone.

Termin ovogodišnjeg PMI Foruma već prema tradiciji  se održava u drugom tjednu studenog, ove godine od 9. - 11.  studenog.

Iz već svima poznatih razloga, ove godine smo prisiljeni na online PMI Forum, koji uz vrhunske predavače i predavanja neće biti ništa manje zanimljiv, inovativan i aktuelan. Kako bi online posjetiteljima omogućili doživljaj sudjelovanja u živoj konferenciji, svi predavači će biti na istom mjestu, na pozornici, i držati predavanja koja će se emitirati publici.

Uz redovan konferencijski dan, predvidjeli smo i 2 cjelodnevna treninga.

Agilni pristup i Scrum metodologija u vođenju projekata je tema o kojoj većina voditelja projekata "sve" zna, ali, istraživanja pokazuju da tranzicija u svijet agilnog i scrum transformacija u praksi često doživi neuspjeh. Nenad Trajkovski, predavač s golemim iskustvom, ukazat će na kritične točke u tranziciji prema Agilnim metodama.

Svi smo mi često u situaciji da, kao project manageri moramo prezentirati projektne planove, vizije, statuse i sl. pred više desetaka ljudi. Fran Mikuličić , kojemu su treninzi vezani za javni nastup uža specijalnost, kroz trening - Storytelling – 7 muha hrabrog malog krojača u poslovnom svijetu će sasvim sigurno svim polaznicima pomoći da u ovoj disciplini postanu bolji.

Konferencija je namijenjena voditeljima projekata, članovima projektnih timova, voditeljima projektnih ureda, menadžerima organizacija koje naručuju ili provode projekte te svima koji žele naučiti više o vještinama vođenja projekta. Detaljne informacije o XIV konferenciji voditelja projekata „PMI forum 2020“ dostupne su na stranicama https://www.pmi-croatia.hr/hr/pmi-forum/ 

 

COVID-19 zaštitne mjere

COVID-19

Dezinficijensi su dostupni na ulazu i unutar prostora

Propisan razmak između posjetitelja osigurava se sjedenjem i/ili barskim stolovima

Provodi se preporučena evidencija svih posjetitelja