PMI Dayz - Uspješni projekti - mit ili stvarnost

PMI Dayz - Uspješni projekti - mit ili stvarnost

Centar za poduzetništvo Osijek, Osijek

O događaju

Prijava odn. registracija za PMI Dayz - Uspješni projekti - mit ili stvarnost, 16.05.2014. u Centar za poduzetništvo Osijek, Osijek

Uspješni projekti - mit ili stvarnost
predstavlja uspješne projekte iz regije koji su spojili ekologiju, turizam i održive izvore energije, te zahvaljujući jasnoj viziji, strastvenoj upornošću te uspješnim vođenjem, ostvarili i više od očekivanih rezultata. Osim mnoštva inspirirajućih predavanja tijekom prvog konferencijskog dana, svakako ne propustite tijekom drugog konferencijskog dana doživjeti sasvim neobičnu avanturu sudjelovanja u projektnom timu u srcu Baranje, gdje će uspješni voditelji projekata odmjeriti snage u direktnom duelu, primjenjujući sva znanja agilnih metodologija.

Prvi konferencijski dan će se održati
16. svibnja 2014. (petak) od 10:00 – 17:00
u prostorijama BIOS,
Osijek, J.J. Strossmayera 341

Uvodnu riječ dati će Marija Bajica, predsjednica PMI Hrvatska, zatim se nastavljaju predavanja. U pauzama između predavanja kušajte ekološke proizvode, uzmite kavu ili iskoristite vrijeme za razmjenu iskustava i druženje. Više vremena za razmjenu iskustava, u gastronomskoj atmosferi, možete pronaći u petak poslijepodne/navečer na drugom dijelu konferencije koji će se održati na Orlovom putu gdje ćemo, nakon razgledavanja prvog eko gospodarstva u Hrvatskoj, čuti nekoliko predavanja o agilnom vođenju projekata, te izvršiti detaljniju “analizu” ekološkihih proizvoda.
Ne propustite mogućnost stjecanja 10 PDU bodova za oba konferencijska dana!

Prvi dio konferencije je tradicionalno - besplatan, za ostale konferencijske aktivnosti, cijene su više simbolične, tek toliko da pokriju organizacijske troškove!

Prvi konferencijski dan - BIOS Besplatno
Prvi konferencijski dan - Orlov Put 150 kn
Drugi konferencijski dan - Pustara Mirkovac 150 kn
Oba konferencijska dana 250 kn