PM Relax Retreat Brijuni 2017

PM Relax Retreat Brijuni 2017

NP Brijuni, Brijuni

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za PM Relax Retreat Brijuni 2017, 06.10.2017. u NP Brijuni, Brijuni

Dolazak na otok Veliki Brijun u petak, 6.10.2017. planiran je u 9:00. Odlazak sa otoka je u nedjelju 8.10.2017. nakon doručka.

Radionicu «Brijunsko kazalište snova – pisci, redatelji i glavni glumci» će održati Fran Mikuličić u dva popodnevna termina petak i subotu u trajanju 2-3 sata.

Radionica je posvećena razumijevanju koncepta osobne istine i kako ona definira sve naše dijelove života. Pogotovo ono što ne činimo, a željeli bi i ono što činimo, a znamo kako ne bi trebali. Uzročno-posljedična veza između onoga tko mislimo da jesmo i naučenih ponašanja u odnosu na ono kako živimo vrlo često je automatizirani proces poput kompjuterskog programa. Ako želimo nešto promijeniti sa samima sobom, moramo razumjeti gdje su začepljene 'arterije naše prave sudbine' i kako možemo ponovo prokolati 'krv života' kroz njih.

Radionica ima dvije ključne svrhe.

  • Prva, dati sudionicima uvid i široku sliku i osvijestiti im kako njihovi osobni mentalni modeli, kolektivna svjesnost okoline i fokus misli utječu na njihova uvjerenja i stavove, na nesvjesne odluke i ponašanja i na načine kako upravljaju sobom samima. Definirati što je to što ljude blokira u ispunjavanju punog potencijala i pokazati kako i otkuda početi u dijelu transformacije koja im je važna.
  • Druga, kroz samo-analizu sudionika i provedene vježbe dati im vrijednost bolje kontrole nad svojim životima i snažnijeg osjećaja zadovoljstva i sreće. Pomoći sudionicima posložiti nekoliko 'kockica' i dati im pozitivan podstrek da učine sa sobom ono što su oduvijek sanjali.

Predavanje o maslinarstvu i tradiciji proizvodnje maslinovog ulja u Fažani koju će održati predstavnici Agroudruge Fažana

Nakon kratkog predavanja slijedi prezentacija i degustacija maslinovih ulja koja su osvojila zlatne medalje sa ovogodišnje 13. po redu smotre maslinovog ulja u Fažani.

Prezentacija i degustacija vina Giulia Ferenca. Njegova vina Cabernet Franc i Cabernet Sauvignon osvojila su na Vinistri 2017 zlatne medalje, a Chardonnay srebrnu medalju.

Obilazak Brijunskog otočja brodom uz pratnju vodiča.

Nedjeljni ručak nije uračunat u cijenu, no bilo bi nam drago da se okupimo u što većem broju!
Pripremili smo dvije opcije a konačan dogovor bit će nakon večere u petak!

  1. U slučaju lijepog vremena odlazak ribarskim brodom na otok Sv. Jerolim koji se nalazi u sklopu otočja Brijuni. Ribari pripremaju ribu na gradele, školjke na buzaru... uglavnom trenutno dostupne morske delicije uz povrće sa žara. Sami smo na otoku i sami planiramo što ćemo i kako ćemo. Planirana cijena ~ 130 kn/osoba.
  2. U slučaju ne tako lijepog vremena posjet parku Histria aromatica uz stručno vođenje i ručak u restoranu domaće kuhinje u sklopu parka. Park se nalazi u Balama blizu Rovinja. Planirana cijena ~ 300 - 330 kn/osoba ovisno o izboru vrste jela.

Vaš PMI Hrvatska!