PISTOLERO w/ VOLSTER [Secession / Out Of Place / TRAUM]

PISTOLERO w/ VOLSTER [Secession / Out Of Place / TRAUM]

location-iconAkc Attack, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za PISTOLERO w/ VOLSTER [Secession / Out Of Place / TRAUM], 14.10.2022. - 15.10.2022. u Akc Attack, Zagreb

PISTOLERO w/ VOLSTER [Secession / Out Of Place / TRAUM] @ AKC ATTACK / Petak / 14-10-2022 / 22-06

Nakon ljetne pauze, u petak 14.10.2022., Pistolero se vraća u mračne prostore Medike gdje će protresti zidove standardno masnim i uvijek svemirskim zvukom. U goste stiže osječki techno majstor Volster, koji će svoju glazbenu viziju predstaviti u Attacku, a podrška su Pistolero rezidenti Haktal, Zmayo i VJ Wild Bronco. [FB Event]

VOLSTER [Secession / Out Of Place / TRAUM]

Volster je jedna od najzapaženijih figura hrvatske techno scene i kroz godine kontinuirano razvija svoj prepoznatljivi i teksturirani techno zvuk, što ga je dovelo do potpisivanja i objavljivanja glazbe, kako preko vlastite dvije izdavačke kuće (“Secession” i “Out Of Place”) do etiketa kao što su “Edit Select”, “Vakum”, “Northallsen” itd. a paralelno s produkcijom, pokreće i serijal TRAUM partija u Osijeku na kojem ugoščuje velik broj kvalitetnih techno imena. Nastupao je diljem Europe, a od mjesta na kojima je predstavio svoj zvuk, svakako treba izdvojiti berlinski “Berghain”, ali i “Dimensions Festival” te “MoDem”.

www.soundcloud.com/volster
www.facebook.com/volstermusic

ZMAYO [Pistolero Rec]

Zmayo je pokretač i selektor Pistolero Recordingsa, zagrebačke etikete za freestyle elektroniku na kojoj glazbu objavljuje mnoštvo producenata sa svih strana svijeta. Također je resident DJ i organizator na Pistolero eventima, a kao DJ, premazan je svim mastima te mu se setovi, ovisno o prigodi, kreću u rasponu od psihodeličnog techna i dark progressiva do svemirskog psytrancea ili prljavog darkelectro-breaksa.

www.soundcloud.com/zmayo
www.mixcloud.com/zmayo

HAKTAL [Pistolero Rec / Hybrid]

Haktal je uglavnom fokusiran na mračniji groove techna, psygressiva i darkproga ali ponekad uživa posjetiti i svijet psytrancea u kojemu miješa fullon, twilight i forest stilove. Svojom pomno probranom selekcijom koja miriše na mrak ništa ne ostavlja slučaju.

www.soundcloud.com/haktal

VJ DELTA PROCESS [ITA]

DeltaProcess je talijanski multimedijski art kolektiv specijaliziran za video mapping, visualni i scenski dizajn, interaktivne instalacije te multimedijske performanse. Svoj rad predstavili su diljem svijeta na raznim media-art festivalima ali i na glazbenim festivalima kao što su Glastonbury (UK), Boom Town Fair (UK), Freqs Of Nature (DE), Ozora (HU), Samsara (BRA), Hilltop (IND), i naravno, MoDem (HR), a od izvođača za koje su radili video, svakako treba izdvojiti Chemical Brotherse, Carl Craiga, Trentemøllera i Shpongle.

www.deltaprocess.it
www.facebook.com/Deltaprocess.it

VJ WILD BRONCO

Wild Bronco slaže scenografiju, eksperimentira i video interakcijom sa prostorom, dolazi do ruba vizualne stvarnosti.

Powered by Pistolero Recordings & AKC Attack.

Pretprodaja Entrio: 45 HRK [5,97 EUR]
Na ulazu: 60 HRK [7,98 EUR]
Broj ulaznica je ograničen na 200.

Next events:

11.11.2022. MOLEKULAR w/ Asimilon vs Psymmetrix [Bom Shanka] (UK) @ AKC Attack
09.12.2022. PISTOLERO w/ Hypogeo [Zenon Rec] [ITA / DE] @ AKC Attack

 

 

Podijeli događaj: