PISTOLERO w/ IKONAL [bRAVE] @ AKC MEDIKA (Attack & Surogat)

PISTOLERO w/ IKONAL [bRAVE] @ AKC MEDIKA (Attack & Surogat)

location-iconAKC Medika, Pierottijeva 11, Zagreb

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

PISTOLERO w/ IKONAL [bRAVE] @ AKC MEDIKA (Attack & Surogat) / 1.3.2024

0

Organizator je umjesto tebe platio Naknadu za izdavanje ulaznice

7.00 EUR

Ulaznice:

0.00 EUR

x Naknada :

0.00 EUR

Ukupno:

0.00 EUR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za PISTOLERO w/ IKONAL [bRAVE] @ AKC MEDIKA (Attack & Surogat), 01.03.2024. - 02.03.2024. u AKC Medika, Pierottijeva 11, Zagreb

*************************************************************

Pistolero w/ IKONAL (bRAVE) @ AKC Medika (Attack & Surogat) / 01.03.2024.

**************************************************************

U petak 1.03.2024. Pistolero ugošćuje Ikonala iz bRAVE kolektiva. Mjuza će grmiti na 2 flora u sklopu AKC Medike (klub Attack i Surogat) a na floorovima će odzvanjati techno-electro-breaks-tekno-prog-minimal-psy kombinacija, a nastupaju Ikonal, Allan, Zmayo, Haktal, SVN, ZBVX i VJica Wild Bronco. Parti počinje u 23h, a upad je 7 eura u pretprodaji (Entrio), a 10 eura na ulazu u dvorište Medike.

***************************************************************

LINE UP:

IKONAL [bRAVE] / ALLAN [All/One / Taman] / ZMAYO [Pistolero Rec] / HAKTAL [Pistolero Rec / Hybrid] / SVN [Pistolero Rec] / ZBVX [Pistolero Rec] / VJ WILD BRONCO [Pistolero]

**************************************************************

File under -> Techno / Electro / Breaks / Tekno / Prog / Minimal / Psy

**************************************************************

IKONAL [bRAVE]

Ikonal je glazbeni producent iz Zagreba i član bRAVE kolektiva. Glazbom se bavi dugi niz godina, Koristeći Analog Rythm ritam mašinu, Analog Four synth i Octatrak sampler itd, u svojim setovima stvara sirovu i eklektičnu mješavinu poprilično mračne i plesne mjuze u kojoj kombinira stilove kao što su techno, electro, breaks, acid i još pokoji derivat elektronskog zvuka.

www.soundcloud.com/ikonal

ALLAN [All/One / Taman]

Allan preferira old school sound neovisno o žanru. Kao dio aktualnog Taman crewa te KaosLab kolektiva promovira i organizira techno i psytrance događaje na području Dalmacije i Zagreba. Inače plovi kao trance, techno i electronaut.

www.soundcloud.com/dj_allan

ZMAYO [Pistolero Rec]

Zmayo je pokretač i selektor Pistolero Recordingsa, zagrebačke etikete za freestyle elektroniku na kojoj glazbu objavljuje mnoštvo producenata sa svih strana svijeta. Također je rezident DJ i organizator na Pistolero eventima, a kao DJ, premazan je svim mastima, te mu se setovi, ovisno o prigodi, kreću u rasponu od techna, darkproga i svemirskog psytrancea, preko masnog free tekna, do prljavog dark elektra i mračnog breakbeata. Ili kombinacije svega navedenog :D

www.soundcloud.com/zmayo


HAKTAL [Pistolero / Hybrid]

Haktal, osim što je tonski tehničar/inženjer, intenzivno je i strastveno uključen u organizaciju audiovizualnih događanja u Zagrebu, a njegov dom je Akc Attack gdje sudjeluje u organizaciji s Pistolerom i Hybrid ekipom, dok u rodnoj Koprivnici organizira GuerillaGroove serijal. Većina njegovih selekcija fokusirana je na mračniji, groovy, hipnotički i breakish psytechno, psygressive i darkprog, a povremeno uskoči u i psytrance vlak gdje kombinira fullon, twilighta i forest podstilove, a svojom pomno probranom selekcijom, koja miriše na mrak, ništa ne ostavlja slučaju.

www.soundcloud.com/haktal


SVN [Pistolero Rec]

SVN je vrstan ton majstor i sofisticirani ljubitelj raznih elektronskih stilova. Nekad član Hypdnodelix kolektiva, vrtio je sve i svašta, od psybreaksa i trensa do psygressive i techno varijanti, dok danas uglavnom brije na electro i techno kombinaciju.

www.soundcloud.com/svenksenecic

ZBVX [Pistolero Rec]

ZBVX je DJ alias VJice Wild Bronco koja će se ovaj put, osim u VJingu, okušati i za DJ pultom. U svojim setovima preferira groovey tekno šarenih brzina.

www.soundcloud.com/zbvx

Video by VJ WILD BRONCO

www.facebook.com/pistolero.recordings

****************************************************************

Powered by Pistolero Recordings @ AKC Attack.

 

 

 

 

 

Podijeli događaj: