Pistolero Rec label night w/ ALGIA (HU) @ AKC Medika /Attack & Surogat

Pistolero Rec label night w/ ALGIA (HU) @ AKC Medika /Attack & Surogat

location-iconAKC Medika, Pierottijeva 11, Zagreb

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Pistolero Rec label night w/ ALGIA (HU) @ AKC Medika /Attack & Surogat, 08.12.2023. - 09.12.2023. u AKC Medika, Pierottijeva 11, Zagreb

**************************************************************

Pistolero Rec label night w/ ALGIA (HU) @ AKC Medika (Attack & Surogat)

**************************************************************

U petak 8.12.2023. na Pistolero Rec label night, dolazi Algia, darkprog/psytrance/techno producent iz Budimpešte koji svoju produkciju, osim na Pistolero Recordingsu, objavljuje i na etiketama kao što su Another Psyde, Wicked Waves, Sidarok i Erebos. Mjuza će grmiti na 2 flora u sklopu AKC Medike (klub Attack i Surogat) uz razne elektronske stilove i nastupe kvalitetnih izvođača. Na floorovima će odzvanjati darkprog, techno, psytrance, breakbeat, dark electro i tekno kombinacija, a nastupaju Algia kao headliner te Val Vashar, Haktal, Grumen, Orah, Zmayo, SVN i ZBVX kao domaća podrška, uz neizostavni VJing (Hybrid video & Wild Bronco). Parti počinje u 22h, a upad je 7 eura u pretprodaji (Entrio), a 10 eura na ulazu u dvorište Medike. [Facebook event]

***************************************************************
LINE UP:

ALGIA [Pistolero / Another Psyde / Wicked Waves / Sidarok / Erebos] / GRUMEN [U/Offu] / HAKTAL [Pistolero Rec / Hybrid] / ORAH [Smotek] / SVN [Pistolero Rec] / VAL VASHAR [Zenon Rec / Modem] / ZBVX [Pistolero Rec] / ZMAYO [Pistolero Rec] / HYBRID Video / VJ WILD BRONCO

**************************************************************
@ ATTACK -> Dark Prog / Psygressive / Psytrance / Techno / Tekno

ALGIA (Budapest / HU) [Pistolero Rec / Another Psyde / Wicked Waves / Sidarok / Erebos]

Algia dolazi iz Budimpešte i svoju produkciju, koju uglavnom karakterizira masni i mračni psygressive groove, objavljuje na etiketama kao što su australski Another Psyde, kolumbijski Wicked Waves, britanski Erebos ili berlinski Sidarøk, a svoj najnoviji EP (“Gregarious Adventures”) objavio je nedavno na Pistolero Recordingsu. Osim dark prog varijanti, nisu mu strani ni izleti u techno cijeđenja ili psytrance pumpanja.

www.soundcloud.com/algia22

VAL VASHAR [Zenon / MoDem]

Val Vashar već godinama neumorno radi na širenju trens kulture unutar i izvan granice Hrvatske, počeo je u ekipi Ministarstva Psihodelije, label DJ je Zenon Recordsa i neizostavni dio organizacije Modem festivala. Jednako se dobro snalazi u raznim psihodeličnim stilovima poput psygressiva ili techna, a iako se njegov DJ pseudonim uglavnom veže uz psytrance, njegov je glazbeni potpis uvijek bio tehnoidan i minimalistički.

www.soundcloud.com/val_vashar

HAKTAL [Pistolero Rec / Hybrid]

Haktal, osim što je tonski tehničar/inženjer, intenzivno je i strastveno uključen u organizaciju audiovizualnih događanja u Zagrebu, a njegov dom je Akc Attack gdje sudjeluje u organizaciji s Pistolerom i Hybrid ekipom, dok u rodnoj Koprivnici organizira GuerillaGroove serijal. Većina njegovih selekcija fokusirana je na mračniji, groovy, hipnotički i breakish psytechno, psygressive i darkprog, a povremeno uskoči u i psytrance vlak gdje kombinira fullon, twilighta i forest podstilove, a svojom pomno probranom selekcijom, koja miriše na mrak, ništa ne ostavlja slučaju.

www.soundcloud.com/haktal

ORAH [SmoTek]

Orah je član SmoTek tekno ekipe i u njegovim se setovima može čuti razne kombinacije techno/tekno stilova pa sve do acid/house elemenata.

www.mixcloud.com/0rah

Video by HYBRID
www.facebook.com/psy.hybrid
******************************************************************

@ SUROGAT -> Techno / Dark Electro / Breakbeat / Tekno]

GRUMEN [U/OFFU]

Grumen je već nekoliko godina aktivan na underground sceni kao dub odmetnik i strastveni kopač traka te je već otprije poznat publici po masnim dubwise/dubstep/stepper setovima, dok je u zadnje vrijeme otplovio u more elektronske glazbe te vrti većinom electro, breakbeat i techno. Također, glavna je i odgovorna osoba za U/offu klupski program posvećen raznim mutacijama elektronske glazbe.

www.soundcloud.com/grumen1

ZMAYO [Pistolero Rec]

Zmayo je pokretač i selektor Pistolero Recordingsa, zagrebačke etikete za freestyle elektroniku na kojoj glazbu objavljuje mnoštvo producenata sa svih strana svijeta. Također je rezident DJ i organizator na Pistolero eventima, a kao DJ, premazan je svim mastima, te mu se setovi, ovisno o prigodi, kreću u rasponu od techna, darkproga i svemirskog psytrancea, preko masnog free tekna, do kombinacije prljavog dark elektra i mračnog breakbeata.

www.soundcloud.com/zmayo

SVN [Pistolero Rec]

SVN je vrstan ton majstor i sofisticirani ljubitelj raznih elektronskih stilova. Nekad član Hypdnodelix kolektiva, vrtio je sve i svašta, od psybreaksa i trensa do psygressive i techno varijanti, dok danas uglavnom brije na electro i techno kombinaciju.

www.soundcloud.com/svenksenecic

ZBVX [Pistolero Rec]

ZBVX je DJ alias VJice Wild Bronco koja će se ovaj put, osim u VJingu, okušati i za DJ pultom. U svojim setovima preferira groovey tekno šarenih brzina.

www.soundcloud.com/zbvx

Video by VJ WILD BRONCO
www.facebook.com/pistolero.recordings

****************************************************************
Powered by Pistolero Recordings @ AKC Attack

Podijeli događaj: