PICNIC GALACTIC Drive In Music Festival

PICNIC GALACTIC Drive In Music Festival

Zračna luka Zagreb, Velika Gorica

O događaju

Picnic Galactic je drive in glazbeni festival koji će se održati na području parkirališta zračne luke Franjo Tuđman u petak, 29.05.2020. Nastupit će bendovi Discohernia, Kawasaki 3P i ABOP s početkom u 20:00 sati. Ulaz će biti otvoren od 19:00 sati. Cijena ulaznice vrijedi za jedan automobil u kojem smiju biti do četiri osobe. Ukoliko dolazite motorom, vrijede ista pravila kao i za automobile i cijena ulaznice se ne mijenja.

Ukoliko dolazite motorom ili kombijem, vrijede ista pravila kao i za automobile, a cijena ulaznice se ne mijenja.

Dozvoljeno je dovođenje pasa, ali Vas molimo da ga/ih držite na uzici ukoliko će boraviti izvan automobila.

Jedini trenutni mogući način za organizaciju koncerata je zadržavanje razmaka između posjetitelja, a to ćemo postići tako što će svaka grupa posjetitelja zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila s jasno određenim pravilima ponašanja. Posjetitelji dolaze osobnim automobilima i parkiraju na točno određeno mjesto. Kretanje je dopušteno oko automobila i tog parkirnog mjesta, a svako sljedeće mjesto udaljeno je najmanje dva metra.

Sav ostvareni prihod od prodaje karata bit će doniran u humanitarne svrhe Crvenog križa Velike Gorice, a više informacija o donacijama možete naći na našim društvenim mrežama FB i IG.