Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju

Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju

location-iconKINO URANIA OSIJEK, Osijek

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju, 27.04.2023. u KINO URANIA OSIJEK, Osijek

KOMEDIJA ZA POKRETANJE I MOZGA I SRCA

Pedja Bajović, pionir i veteran domaće scene i međunarodno najpriznatiji stand-up komičar DOLAZI U OSIJEK!!

Jedan je od pokretača scene stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, a koji je talent prema komediji s nogu brusio i kroz međunarodnu karijeru tijekom koje je u 18 godina nastupio u 35 zemalja svijeta na pet kontinenata! Upravo zahvaljujući svom stand-up showu ‘’The Balkan Brain’’ koji je predstavio i putem videoformata, poznata svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komičare i komedije Comedy Dynamics iz Los Angelesa, uvrstila ga je u svoj katalog

Iako je završio nekoliko fakulteta; od sociologije sve do mastera komunikacija u Americi, ljubav prema komediji - točnije ironiziranju svega što ga okružuje, uključujući tu i samoga sebe - bila je jača od svih diploma! Čovjek je to koji strast pretvorio u ozbiljan posao u komediji, i to onoj - s nogu. Publika koja sebe smatra zrelom, bez obzira na godine - ona je kojoj se Bajović obraća britkom pričom o našoj svakodnevici, ali i ne tako davnoj prošlosti koju su generacije rođene u ovom dijelu svijeta prošle i prolaze. Život na ovom našem prostoru je neiscrpna inspiracija za njega, stoga ne treba čuditi da ga brojna publika poznaje po njegovim dosadašnjim vrlo uspješnim predstavama: S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) i ROK TRAJANJA. Stoga, ako niste sigurni volite li stand-up komediju, uz Pedju Bajovića zasigurno ćete je zavoljeti! 

Predstava : MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju)

Ovo je predavanje o nadmoći ženskog roda, protkano instukcijama za muškarce - kako sve to preživjeti te usput i uživati!

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško, a kako je nositi se s tim da si muškarac... dođite vidjeti i saznati! I usput se glasno smijati!

Sve o ovoj predstavi i više onašem komičaru, možete naći na: www.PedjaBajovic.com

Podijeli događaj: