Ulaznice za Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju, KINO DVORANA CZK ČAZMA, Čazma | Srijeda, 29.03.2023., 20:00h | Entrio.hr
Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju

Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju

KINO DVORANA CZK ČAZMA, Čazma

Ulaznice / usluge / proizvodi Cijena Količina
Ulaznica - 9EUR

Naknada za izdavanje ulaznice: 1.00 EUR po ulaznici

9.00 EUR
(67,81 kn)
-
+
Osnovica: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Popust: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Ulaznice: 0.00 EUR
(0.00 kn)
x Naknada : 0.00 EUR
(0.00 kn )
Ukupno:
0.00 EUR
(0 kn)
Osnovica: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Popust: 0.00 EUR
  (0.00 EUR )
Ulaznice: 0.00 EUR
(0.00 kn)
x Naknada : 0.00 EUR
(0.00 kn )
Ukupno: 0.00 EUR
(0 kn)
Primijeni

{{promoCodeMessage}}

Napomena: ukoliko je promo kod za popust važeći, popust će ti se primjeniti u idućem koraku

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju, 29.03.2023. u KINO DVORANA CZK ČAZMA, Čazma

 KOMEDIJA ZA POKRETANJE I MOZGA I SRCA

 Pedja Bajović, pionir i veteran domaće scene i međunarodno najpriznatiji stand-up komičar DOLAZI U ČAZMU!!

Jedan je od pokretača scene stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, koji je talent prema komediji s nogu brusio i kroz međunarodnu karijeru! Da je riječ o sjajnom komičaru potvrđeno je i na velikim svjetskim festivalima, svojevremeno ga na natjecanju svrstavši u društvo pet najboljih komičara svijeta. Upravo zahvaljujući svom stand-up showu ‘’The Balkan Brain’’ koji je predstavio i putem videoformata, poznata svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komičare i komedije Comedy Dynamics iz Los Angelesa, uvrstila ga je u svoj katalog. 

Iako je završio nekoliko fakulteta; od  sociologije i filozofije do komunikologije, ljubav prema komediji - točnije ironiziranju svega što ga okružuje, uključujući tu i samoga sebe - bila je jača od svih diploma. Čovjek je to koji strast pretvorio u ozbiljan posao u komediji. Publika koja sebe smatra zrelom, bez obzira na godine, ona je kojoj se Bajović obraća britkom pričom onašoj svakodnevici, ali i ne tako davnoj prošlosti koju su generacije rođene u ovom dijelu svijeta prošle i prolaze. Život na ovom našem prostoru je neiscrpna inspiracija za njega, stoga ne treba čuditi da ga brojna publika poznaje po njegovim dosadašnjim vrlo uspješnim predstavama: ’S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), ’MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) i ROK TRAJANJA. Stoga, ako niste sigurni volite li stand-up komediju, uz Pedju Bajovića zasigurno ćete je zavoljeti! 

Predstava : MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju)

Ovo je predavanje o superioronosti ženskog roda, protkano instukcijama za muškarce - kako sve to preživjeti te usput i uživati!

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško,a kako se nositi sa biti muškarac, dođite vidjeti i saznati! I usput se glasno smijati!

Sve o predstavi i komediji na: www.PedjaBajovic.com

https://www.youtube.com/@PedjaBajovic https://www.instagram.com/pedja.bajovic/