Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju

[OTKAZANO] Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju

location-iconKINO DVORANA CZK ČAZMA, Čazma

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.hr/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.
Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnom mjestu nije moguće ostvariti na prodajnom mjestu!

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Pedja Bajović | Muškarac - O parenju i razmnožavanju, 29.03.2023. u KINO DVORANA CZK ČAZMA, Čazma

 KOMEDIJA ZA POKRETANJE I MOZGA I SRCA

 Pedja Bajović, pionir i veteran domaće scene i međunarodno najpriznatiji stand-up komičar DOLAZI U ČAZMU!!

Jedan je od pokretača scene stand-up komedije u Hrvatskoj i regiji, koji je talent prema komediji s nogu brusio i kroz međunarodnu karijeru! Da je riječ o sjajnom komičaru potvrđeno je i na velikim svjetskim festivalima, svojevremeno ga na natjecanju svrstavši u društvo pet najboljih komičara svijeta. Upravo zahvaljujući svom stand-up showu ‘’The Balkan Brain’’ koji je predstavio i putem videoformata, poznata svjetska produkcijska kuća specijalizirana za stand-up komičare i komedije Comedy Dynamics iz Los Angelesa, uvrstila ga je u svoj katalog. 

Iako je završio nekoliko fakulteta; od  sociologije i filozofije do komunikologije, ljubav prema komediji - točnije ironiziranju svega što ga okružuje, uključujući tu i samoga sebe - bila je jača od svih diploma. Čovjek je to koji strast pretvorio u ozbiljan posao u komediji. Publika koja sebe smatra zrelom, bez obzira na godine, ona je kojoj se Bajović obraća britkom pričom onašoj svakodnevici, ali i ne tako davnoj prošlosti koju su generacije rođene u ovom dijelu svijeta prošle i prolaze. Život na ovom našem prostoru je neiscrpna inspiracija za njega, stoga ne treba čuditi da ga brojna publika poznaje po njegovim dosadašnjim vrlo uspješnim predstavama: ’S NOGU* (*sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije), ’MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju) i ROK TRAJANJA. Stoga, ako niste sigurni volite li stand-up komediju, uz Pedju Bajovića zasigurno ćete je zavoljeti! 

Predstava : MUŠKARAC (o parenju i razmnožavanju)

Ovo je predavanje o superioronosti ženskog roda, protkano instukcijama za muškarce - kako sve to preživjeti te usput i uživati!

Pedja Bajović je muškarac. Ponekad i on sâm posumnja u to, ali biologija ipak potvrđuje – barem u onom tehničkom smislu! Oženjen, dvostruko razmnožen, vlasnik starog auta i stambenog kredita… Jedno sasvim normalno i moderno muško,a kako se nositi sa biti muškarac, dođite vidjeti i saznati! I usput se glasno smijati!

Sve o predstavi i komediji na: www.PedjaBajovic.com

https://www.youtube.com/@PedjaBajovic https://www.instagram.com/pedja.bajovic/ 

Podijeli događaj: