Patrick Cameron: Modern Vintage Collection 2016

Patrick Cameron: Modern Vintage Collection 2016

Hypo centar, Zagreb

O događaju

Kupi karte odn. ulaznice za Patrick Cameron: Modern Vintage Collection 2016, 07.05.2016. u Hypo centar, Zagreb


Kupnjom tri ili više ulaznica ostvarujete popust na ukupnu kupnju u iznosu od 500,00 kuna



FRIZERSKI MAESTRO PATRICK CAMERON U ZAGREBU

U frizerskom svijetu on je konstantna inspiracija i motivacija, a stiliziranje duge kose je njegova specijalizacija. Patrick Cameron, poznatiji kao maestro za dugu kosu, u Zagrebu će po prvi puta pokazati spoj profesionalnosti i besprijekornih frizerskih vještina inspiriranih vintage stilom 60-ih godina. Scenski nastup Look and Learn, novozelandskog kreatora s britanskom adresom, održat će se 7. svibnja u Hypo Centru u dvorani Kornati s početkom u 19 sati.


MODERNI VINTAGE I KLASIČNE TEHNIKE

Nekonvencionalni i inovativni Look and Learn seminar Modern Vintage baziran je na klasičnim frizerskim tehnikama koje praktično i estetski zadovoljavaju potrebe modernih žena. Moj je show zabavno i edukacijsko iskustvo, a namijenjen je svima koji žele dati priliku glamuru 60-ih, istaknuo je Patrick Cameron. Njegova duga i drugačija umjetnost nosi se od crvenih tepiha pa do vjenčanja, a svjetski ju mediji opisuju kao ljepotu koja ostavlja bez daha.

JEDINSTVENI DOGAĐAJ

Vintage frizerski nastup pratit će i modna retro kolekcija koja će ovaj zagrebački događaj u organizaciji poduzetnice Hate Novalije, vlasnice frizerskog salona Cool, učiniti jedinstvenim spektaklom.